<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sanitetsproducent lancerer fem nye badeværelsesserier
Sanitetsproducent lancerer fem nye badeværelsesserier

Sanitetsproducent lancerer fem nye badeværelsesserier


Sanitetsproducenten Geberit bevæger sig nu ind på møbelmarkedet med lanceringen af fem komplette serier med toiletter, bidet’er og håndvaske med matchende møbler i Danmark. Det gøres for at imødekomme efterspørgslen fra arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører, der ønsker en komplet portefølje af sanitære løsninger fra ét og samme brand.

For første gang i Norden tilbyder Geberit nu fem komplette badeværelsesserier, der kombinerer toiletter og håndvaske med skabe, skuffeenheder og hylder, der giver masser af fleksibel opbevaringsplads.

 

Bathroom 16 H Acanto

 

- Introduktionen af fem komplette badeværelsesserier til det danske marked er et svar til vores mange professionelle kunder, siger Nina Slothuus Nielsen, Marketing Manager i Geberit Danmark, og fortsætter:

 

- En komplet portefølje af sanitære løsninger fra ét og samme brand har længe været efterspurgt, og vi glade for nu at kunne levere præcis det fra april 2020.

 

Ligesom Geberits kendte hygiejneprodukter er alle fem serier konstrueret og tegnet i tidssvarende designs, der er lette at integrere i både moderne hjem og på offentlige steder – med holdbarhed, komfort og rengøringsvenlighed i top. Derudover dækker de fem serier over forskellige prissegmenter, samtidig med at de imødekommer kundernes krav til innovation, funktionalitet og æstetik.

 Bathroom 07 A Geberit Smyle_2216809