<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Cosentino: Skandinaviske arkitekter søger lyset Cosentinos materiale
annonce

Skandinaviske arkitekter søger lyset i Cosentinos materiale

Cosentinos materiale Silestone® har over 60 forskellige farver i sit sortiment, men skandinaviske arkitekter foretrækker stadig de helt lyse nuancer.

Silestone® by Cosentino er førende inden for produktion og distribution af kvartsoverflader på verdensplan. Silestone® benyttes af både arkitekter, indretningsdesignere og privatpersoner til specialdesignede køkkener og badeværelser.  Selvom mange er tiltrukket af at kunne vælge en stenoverflade i så mange forskellige farver, er det stadigvæk de lyse farver, der går rent ind hos arkitekterne.

At Cosentino kan levere højblanke eller helmatte overflader i kridhvid er en stor fordel. Det er overflader, der plejer at være meget følsomme, men Silestone® er et af de få materialer med disse egenskaber, der samtidigt er hygiejnisk, modstandsdygtigt mod ridser og syre samt kan bruges i både professionelle køkkener, hvor der stilles høje krav, og i vådrum, siger Pierre Wernlundh, adm. direktør ved Cosentino Scandinavia.

 

Eftersom Silestone kan fås i meget store formater, er der mulighed for at skabe funktionelle og arkitektonisk interessante miljøer. Af Silestones fem bedst sælgende farver i Skandinavien er 4 ud af 5 forskellige nuancer af gråt og hvidt. Det kridhvide Silestone® Blanco Zeus Extreme er den mest efterspurgte farve i Skandinavien.

Om Cosentino Group
Cosentino Group er en global familievirksomhed, der producerer og distribuerer innovative overflader af høj kvalitet til arkitektur og indretninger. Cosentino, markedets førende virksomhed på dette område, samarbejder med sine kunder og partnere om at skabe designløsninger, der tilfører ekstra værdi og inspiration i hverdagen. Med de innovative mærker Silestone®, Dekton®, Eco by Cosentino® og Sensa by Cosentino®, alle førende inden for kategorierne kvartsoverflader, ultrakompakte og genbrugte overflader samt beskyttet granit, kan der skabes unikke designløsninger til både private som offentlige miljøer.

Virksomhedens udvikling og fremgang er baseret på international ekspansion, innovativ forskning og udvikling, respekt for miljøet og bæredygtighed samt en aktiv indsats for udvikling, ligestilling og arbejdsmiljø på de steder, hvor virksomheden er virksom.

Cosentino Group distribuerer i dag sine produkter og varemærker til over 80 lande direkte fra hovedkontoret i Almeria, Spanien og fra egne anlæg i over 20 lande. 90% af Cosentino-koncernens omsætning kommer fra internationale markeder.