Annonce

Visuel kommunikation

Vores visuelle kommunikations produkter inkluderer en ledende position indenfor området af audiovisuel media, projektorer, LCD skærme, digital skiltning, interaktive whiteboards og projektionsskærme.

I trænings- og konferencerum er disse løsninger kendetegnet ved deres brugervenlighed og problemfri integration med andre elementer i læringsmiljøet.

 

i3 learning environments


VANERUM Group producer, importere og/eller installere produkter og løsninger som hjælper med til at skabe i3 miljøer.

Med i3 mener vi produkter som indeholder interaktivitet, integration og som giver inspiration: et (lærings) miljø hvor alle deltagere kan lære og arbejde uden begrænsninger og derved opnå bedre resultater.

i3 siver ned til alle niveauer i vores løsning: fra den totale løsning gennem de forskellige zoner, ned til funktionerne i det enkelte produkt. i3 miljøer er et resultat af møbler, interaktive whiteboards og andre interaktive løsninger, projektorer og skærme, voting og rum kontrol systemer, digital skiltning software og skilte integreret i løsninger.

Vi er, helt klar over, at den kritiske rolle for dig som arkitekt eller indkøber er en stor udfordring, men vi har også på dette område skabt specielle løsninger til at understøtte dig.

Som et resultat af dette skabes der nogle mere effektive møde-/læringsmiljøer inklusiv muligheden for fjernundervisning og videns deling for både børn og voksne. Vores mission er først fuldført når studerende i alle aldre føler sig inspireret til at lære noget mere