Annonce

VANERUM Scandinavia A/S

  

Hos VANERUM producerer, udvikler og sælger vi tavleløsninger, AV-udstyr og skolemøbler. Vi arbejder med at skabe miljøer, hvor der er rum til interaktivitet, integration og inspiration. Vi kalder dem for i3 læringsmiljøer.

Indretningen i såvel undervisnings- som kontorlokaler skal opfylde forskellige behov, vores filosofi om i3 læringsmiljøer er summen af denne indretning. Derfor fokuserer vores løsninger på rum til effektive møder og inspirerende læring, der fremmer det interaktive samarbejde på tværs af afstande…

 

Skolemøbler

Undervisningen i det 21. århundrede tager ikke længere udgangspunkt i den klassiske tavleundervisning, hvor eleverne sidder i lange rækker vendt mod tavlen for at lytte til et foredrag af deres lærer. I stedet fokuseres der i det moderne læringsmiljø på, at eleverne skal være en aktiv del af undervisningen. Det stiller nye krav til indretningen af klasseværelset.


Når vi udvikler løsninger til moderne læringsmiljøer, tager vi udgangspunkt i, at møblerne skal være mobile.


Mobilitet af borde, skabe, stole og whiteboardtavler (også de interaktive) sikrer, at indretningen hurtigt og lydløst kan flyttes.

 

Gruppearbejde og individuelt arbejde understøttes af møblernes fleksibilitet. Børnene kan selv flytte møblerne i forhold til undervisningens indhold.


Vores skolemøbler er udviklet med ergonomien for øje. Vi tager udgangspunkt i, at elever er forskellige – derfor findes vores møbler i forskellige størrelser og højder. Vores nye møbelserie Opti+ giver mulighed for, at elever kan sidde eller stå op ved deres borde.

 

Dermed overfører vi ergonomiens tankegang samt bevidstheden om, at en god kropsholdning og fokus på ryggens belastning allerede bør starte i de unge år.

Det moderne undervisningsmiljø er i høj grad også afhængig af, at interaktive læringsmidler integreres i klasseværelset. Vi er eksperter i at integrere intelligent teknologi i vores møbler og læringsmiljøer. Vi har et stort udvalg af interaktive whiteboardtavler, der både kan inspirere og integrere eleverne, når de lærer.

Vores møbler understøtter teknologiens indtog i læringsmiljøet - trådløse miljøer, opkobling til netværk og andre enheder samt adgang til strømforsyninger vil være fremtidens krav til læringsmiljøer.

 

I mange af vores møbler er der intern kabelføring og nedsænkbare monitorholdere med opbevaring til tastatur og mus. Vi gør det nemt og overskueligt at skabe interaktive læringsmiljøer, hvor der skabes rum for interaktiv og inspirerende læring.


Interaktive tavleløsninger

Velkommen til præsentationsværktøjet af det 21. århundrede! Vi arbejder med tavleløsninger der løfter præsentationer og undervisningen til nye højder. Interaktive tavleløsninger tilbyder uanede muligheder. Tag skridtet fra den klassiske tavleundervisning til interaktiv og integrerende undervisning.Vores løsninger er tilpasset hvert enkelt læringsmiljø. Vores skræddersyede tavlesystemer kan både udnytte lokalets højde og bredde. De højdejusterbare tavleløsninger sikrer underviseren en ergonomisk arbejdsstilling og selv i de mindste klasser, kan eleverne deltage aktivt i undervisningen.

 

Vi er eksperter i at integrere interaktive whiteboardtavler med almindelige kridt- eller whiteboardtavler. Derved får underviseren adgang til det bedste fra to verdener – en stor skriveoverflade og en interaktiv enhed, der åbner døren for at inddrage interaktivt indhold i undervisningen.

Surf på nettet, vis filmklip, afspil musik, undervis fra Microsoft One Note - flyt, slet, gem og hent din undervisning. Skab interaktivt indhold, som kan inspirere og integrere eleverne.    

Vores børn vokser op uden berøringsangst overfor moderne teknologier, og derfor er det vigtigt, at de moderne teknologier finder plads i det moderne læringsmiljø. Det kræver en konsekvent strategi for faglig udvikling, forberedelse af undervisningsmateriale og bevidstgørelse af mulighederne, udover de investeringer i infrastrukturen og teknologi som tit allerede er foretaget.


Selvom vi er fuldt ud overbeviste om behovet for og fordelene ved disse teknologier, tror vi også på, at de traditionelle tavleløsninger kan understøtte og, hvis de anvendes klogt, endda øge effekten af den teknologiske interaktivitet. Derfor finder du også almindelige whiteboard- og kridttavler, flipovers og opslagstavler hos os.

 

Vores mission er først afsluttet, når elever i alle aldre bliver inspireret til at lære mere.


Du kan læse mere om vores i3 filosofi, skolemøbler og interaktive tavleløsninger på www.vanerum.dk eller ring på telefon 66 10 90 30 for at booke en tur i vores showroom i Odense.