Annonce

Momentum sikrer brugervenlighed og en eksklusiv oplevelse

 

 

Momentum blev fra begyndelsen udviklet med høje æstetiske krav i tankerne. Materialer af høj kvalitet, perfekt finish og smarte detaljer giver et minimalstisk design. 

Hele pakken fuldendes af de eksklusive detaljer, som f.eks. de smalle ubehandlede aluminumskanter, whiteboard med sort eller rød stålkeramisk overflade, opslags- og magnetiske tavler af børstet aluminum, teknologi eller opbevaringsskabe i forskellige farver og muligheden at gemme uønskede dele med et front panel, ...

 

Alsidighed uden at gå på kompromis

Uanset hvad dine behov er, så tilpasser Momentum sig. Installer en interaktiv whiteboard med projektor til gnidningsløs interaktivitet. Tilføj magnetiske opslagstavler, kridttavler eller whiteboards for at vise det forskellige indhold. Flyt rundt på modulerne efter behov, på samme skinne eller til andre områder i dit læringsmiljø.

Materialer og håndværk af høj kvalitet

Momentum løber roligt og jævnt på takket været hjulene med dobbeltkugleleje og gummi O-ringe, som alle glidende paneler er udstyret med, derudover er alle niveau-2 glidepaneler udstyret med integrerede progressive soft-stop dæmpere. Sidstnævnte er også udført med sikring så ingen fingre klemmes.

De ergonomisk udformede profiler af niveau-1 & 2 modulerne er nemme at flytte, og de minimalstisk æstetiske afslutningsprofiler gemmer mekanikken, beskytter mod støv og fjerner risikoen for skader på fingrene.

Momentum er simpel og effektiv: kun 3 niveauer adskiller dig fra kernen - et unikt modulopbygget system, der tilfører stil og tilbyder alle de funktioner, du nogensinde får brug for i dit læringsmiljø.