norto

Kom og besøg Norto til Green Innovation Week 2023

 

Norto har sammen med VestVin en spændende stand, som man kan besøge til Green Innovation Week. Ved standen har man mulighed for at snakke med Bjørn Sørvad Jensen fra Norto og høre en hel masse om deres upcyclede produkter.

 

NORTO er en nordisk design- og interiørvirksomhed med et bæredygtigt produktsortiment af træinteriør til hjemmet, virksomheden eller det offentlige byggeri. De tilbyder forskellige typer af loft- og vægbeklædninger samt gulv- og køkkenløsninger i massivt træ. 

 

Man kan også møde Palle Strande fra VestVin i Skive til en snak om vin og ligeledes få en sludder om, hvorfor deres upcyclede produkter som butiksinventar er så interessante.

 

Vestvin har valgt at indrette deres butik med en række upcyclede produkter fra NORTO. Dette inkluderer et gulv bestående af 66.000 upcyclede endetræsklodser, paneler på væggene og disken, samt inventar lavet af fyrretræsplader, sammensat af restafskær. Alle materialerne er upcyclede efter at være blevet reddet fra at ende i containere og fortæller hver især deres egen historie.

 

Find Norto i HANDS ON teltet til Green Innovation Week.

 

Eventet er gratis og starter torsdag d. 28. september kl. 08.45 – 17.00 det foregår bag Elværket Skive.

 

Læse mere om Green Innovation Week

 

Se video nedenfor

 

 

 

Kontaktinformation

  • NORTO
  • Nr. Bjertvej 17, 7830, Vinderup
  • Tlf: 9610 1522
  • Web: https://norto.dk
  • Email : mail@norto.dk