1

God kontorbelysning i stilfuldt design

Up/Down LED panel-lampen med  op- og nedadvinklet lys.

- Et oplagt valg til kontor- og mødelokaler.

 

God belysning skaber bedre arbejdsmiljø...
Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes bl.a. af god arbejdsbelysning ved arbejdsstationer.
Kontorbelysning findes i mange former og formater og det er vigtigt, at der er stor fokus på lyskvaliteten når der er tale om belysning til kontorer.
Når man vælger kontorbelysning bør man derfor først kigge efter belysning, som opfylder de rigtige lyskrav for god kontorbelysning bl.a. en høj lysfarveægthed på CRI>90 samt lav blænde. Dernæst kan man kigge efter produkter som opfylder de indretningsmæssige krav.


Netop kraveve til god kontorbelysning opfylder green:ID Up/Down panel-lampen. Den giver et yderst godt arbejdslys, mens det stilfulde design bidrager til flot og moderne indretning.  

 

Up/Down panel-lampe
Panel-lampe har både op- og nedad-vinklet lys via et avanceret LED optisk system. På den måde opnår man et yderst godt lys både over bl.a. et skrivebord samt ud i selve lokalet.

Den nedhængte panel-lampe er i unikt og transparent design og har et "Flicker-Free" lys. Derudover har den CCT-omskifter således man nemt og hurtigt kan skifte lysfarven fra 3.000 - 4.000 eller 5.000 kelvin. Derudover har Up/Down en lysægthed på CRI>90 og er URG<19.

KLIK HER og find Up/Down panel-lampen

 

 

Stort udvalg af kvalitets LED til kontor
Hos Ecofoss finder du et stort udvalg af forskellige former for kontorlamper og belysning. Fælles for alle produkterne er den gode kvalitet med høj lysfarveægthed samt produkternes lange levetid.

Find kontorlamperne ved at KLIKK HER

 

IMG_4944_web