2_Køkken_med dør

Lad os visualisere din altandrøm

Drømmen om altaner lever i bedste velgående i mange boligforeninger – og med god grund. Altaner er en stor gevinst på mange parametre og vil medføre en stor merværdi for de beboere, som får glæde af enten en ny altan.

Hvordan kommer altanerne til at se ud?

Det er ikke svært at forestille sig alle de ting du kan bruge din altan til. Hyggelige stunder med familien, kolde drinks, lyse morgener med kaffen eller til din helt egen private køkkenhave.

Det kan straks være sværere at forestille sig hvordan altanerne kommer til at se ud på facaden, nede fra gården eller ude fra gaden.

Det er vi godt klar over, og derfor tilbyder vi også at udarbejde visualiseringer af dit projekt, når du får et tilbud fra os. På den måde vil du og resten af de kommende altanejere, med selvsyn og inden kontrakten er indgået, kunne se hvordan altaner vil tage sig ud på jeres ejendom.

Meget kan selvfølgelig ske udenvejs i processen med ingeniører og kommunerne, som kan have betydning for altanernes endelige udseende. Men visualiseringerne er et rigtig godt værktøj til at få en fornemmelse af designet, størrelsen, lysindfald og meget mere. I nogle tilfælde vil vi endda kunne vise møblerede altaner, så du kan få en fornemmelse af, hvor meget der rent faktisk kan være på din altan - for det er garanteret mere, end du tror.

Visualiseringer som internt ”salgsredskab” i din boligforening

I en boligforening kan der være mange forskellige interesser, præferencer og ikke mindst behov, når store beslutninger skal tages – beslutninger som f.eks. tilkøb af altaner. I tilfælde, hvor en forening har udnævnt en altangruppe, der har fået til opgave at fremskaffe tilbud og andet materiale, som kan bruges når beslutningen skal tages, kan en visualisering være forskellen mellem stemmer for eller imod.

Mange mennesker har nemlig behov for noget konkret og visuelt at forholde sig til, så med vores visualiseringer, som tager højde for både størrelsesforhold og lysforhold, vil beslutningstagere have både et godt salgs- og beslutningsværktøj i hånden.

Vi har også udarbejdet en guide til det gode altanudvalg, som hjælper dig og udvalget gennem hele processen med tips og tricks til hvert enkelt step.

Indhent et tilbud og få en gratis visualisering med

Når du indhenter tilbud på altaner fra Altan.dk, tilbyder vi som udgangspunkt altid at lave en konkret visualisering. Det gør vi fordi vi ønsker at gøre beslutningsprocessen så nem og gennemskuelig som mulig.

Hvis I har talt om at indhente tilbud på altaner i din boligforening, skal du være velkommen til at tage sende os en mail eller give et kald. Når du kontakter os, vil vi sammen finde et tidspunkt hvor vi kan komme og besigtige jeres ejendom og sammen drøfte jeres ønsker og muligheder. På baggrund af besigtigelsen, vil du efterfølgende modtage et tilbud samt en visualisering, hvis det er et ønske i foreningen.

Kontaktinformation

  • Altan.dk
  • Æblegården, Næstvedvej 60a, 4180, Sorø
  • Tlf: +45 70 70 20 18
  • Web: https://www.altan.dk/
  • Email : kontakt@altan.dk