<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Altan dk

Totalløsninger for altaner og elevatorer i Danmark og Sverige

 

Altan.dk er Danmarks førende virksomhed indenfor levering og etablering af elevatorer og altaner til eksisterende etageejendomme.

 

Selskabet monterer årligt over 3.000 altaner og ca. 25 elevatorer i Danmark og har over 20 år erfaring. I 2016 etablerede Altan.dk sig også på det svenske marked.

 

Altan.dk beskæftiger mere end 150 medarbejdere, som er fordelt på administrative medarbejdere og montører i altan- og elevatorafdelingen samt i Danmark og Sverige. Altan.dk har hovedkontor i Sorø og har en afdeling i M.P. Bruuns Gade 43 i Aarhus og et showroom på Gl. Kongevej 17-19 i København.

I de to showroom i Aarhus og København kan man opleve både altaner og elevatorer i fuld størrelse.

 

Altan.dk er totalleverandør af altaner og står for alt lige fra første besigtigelse af ejendommen, tegningsmateriale, ingeniørberegninger og de nødvendige tilladelser fra kommunen, til produktion af altanen, montagen samt de lovpligtige 1 års og 5 års gennemgang. Man opsætter både traditionelle facadealtaner, franske altaner og tagaltaner.

 

Elevatorafdelingen blev etableret i 2012, og Altan.dk etablerer nu elevatorer i både eksisterende og nybyggede ejendomme. Elevatorafdelingen er grundlagt ud fra samme devise som altanafdelingen, nemlig at Altan.dk tager hånd om det hele; lige fra første besigtigelse til egne montører etablerer elevator i enten hovedtrappen, bagtrappen eller udenpå bygningen. Altan.dk kan desuden stå for den efterfølgende service.

 

Altan.dk har været til stede på det svenske marked siden 2016, hvor selskabet allerede har lavet en del altanprojekter. På nuværende tidspunkt fokuserer man primært på de større byer i den sydlige del af Sverige; Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad og Göteborg. Men ambitionen er at skabe den samme position i Sverige og på sigt i hele Norden, som man har i Danmark. I Sverige ligger kontoret i Växjö, som er en slags svensk altanhovedstad, da flere svenske altanvirksomheder ligeledes har kontor i byen. Det er også meget tæt på Altan.dk’s svenske aluminiumsleverandør, Weland.

 

Altan.dk sælger også diverse udstyr til at indrette en hyggelig altan.

 

CSR

Altan.dk giver penge til gode formål i Danmark i form af sponsorater og anden støtte, men støtter også i udviklingslandene. Man har således iværksat og støttet projekter i eksempelvis DR Congo, Tanzania, Zambia, Nepal og senest Nicaragua. Man beskæftiger sig kun med projekter, hvor man kan involverer sig som mennesker og ikke alene er økonomiske bidragsydere. Kernestrategien er at engagere medarbejdere og samarbejdspartnere i realiseringen af diverse sociale tiltag igennem en bred og aktiv deltagelse i projekterne. Altan.dk involverer sig i det hele taget kun i CSR-projekter, hvor dets egne medarbejdere kan spille en aktiv og fysisk rolle i projektet.

 

Kerneværdier:

De 4 værdier som Altan.dk forsøger at leve efter hver dag og som er listet i prioriteret rækkefølge, er:

– Vi skal opføre os ordentligt

– Vi skal have det sjovt

– Vi skal tjene penge

– Vi skal gøre det simpelt

 

Seneste nyt

Specielløsning med respekt for fredning

Specielløsning med respekt for fredning

Altan.dk fik efter en to år lang ansøgningsproces lov til at opføre en elevator i en fredet ejendom på Skt. Annæ Plads. Resultatet er en diskret og meget smuk løsning i bagtra...

IMG_2004IMG_2005IMG_2007IMG_3575IMG_3570

På Østergade 22 har vi leveret en bemærkelsesværdig elevator. I opgangen er der indsat en ny moderne elevator i en glasskakt, som lever op til de nutidige sikkerheds- og komfortkrav, i det gamle smedejernsskelet, som så smukt er bevaret rundt om. Det er de små detaljer, som farverne og de små håndmalede blomster, der gør forskellen. Alle overflader er lakeret i en speciel grafitalgrå farve, som med de høje hvide vægpaneler og det grønne gulvtæppe fuldender det eksklusive look.

Se mere om vores elevatorløsninger

Kontaktinformation
Altan.dk
Æblegården, Næstvedvej 60
4180 Sorø
Tlf:
+45 70 70 20 18
Web:
Email:
kontakt@altan.dk
Altan.dk

Produkter

Artikler

Specielløsning med respekt for fredning

14/12-2020

Specielløsning med respekt for fredning

Altan.dk fik efter en to år lang ansøgningsproces lov til at opføre en elevator i en fredet ejendom på Skt. Annæ Plads. Resultatet er en diskret og meget smuk løsning i bagtra...