<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
IMG_0749

Sådan kommer du sikkert og trygt i gang med dit altanprojekt

Med Altan.dk som leverandør af jeres nye altaner, får I en samarbejdspartner med enorm erfaring fra flere tusinde altanprojekter. Vi kan derfor sikkert og trygt hjælpe jer med at realisere jeres drøm om det søde altanliv.

 

Du kan lige se det for dig.

Fuglene synger, solen er på vej op over byens tage og morgenkaffen dufter bedre end nogensinde. Døren til altanen står på vid gab, og lukker den friske luft og byens liv ind.

Altankasserne bugner med friske krydderurter og smukke sommerblomster. Det gode altanliv er ikke bare en drøm, men et løfte om at skabe en oase midt i byens travlhed. Et fristed, hvor du kan trække vejret dybt og finde ro.

Du mangler bare altanen.

 

Trin for trin: Sådan kommer du sikkert i gang med dit altanprojekt

#01 Tal med dine naboer og tag fat i jeres bestyrelse

Når du drømmer om at få en altan, er det en god idé at kontakte bestyrelsen for at undersøge, om der tidligere har været planer om et altanprojekt i foreningen. Tal også med dine naboer for at høre, om flere deler samme ønske. Det kan være en fordel at være flere om projektet, især økonomisk, da der kan spares betydeligt på fællesudgifter som ansøgninger, byggeplads mv.


 

#02 Lad os komme på besøg – helt gratis og uforpligtende

Før besøget har vores altankonsulent undersøgt din kommunes regler samt eventuelle lokalplaner og restriktioner i området, så vi kan give dig den bedste rådgivning om størrelse, placering og design af din kommende altan.

 

Vi deltager også gerne i både beboermøder og generalforsamlinger for at informere jer om mulighederne.

 

#03 Vi står for det hele

Når du indgår aftale med Altan.dk om at levere din nye altan, indgår du aftale med en totalleverandør. Det vil sige, at vi vil stå for alt lige fra første besigtigelse af ejendommen, tegningsmateriale, ingeniørberegninger og de nødvendige tilladelser fra jeres kommune, til produktion af altanen, montagen samt de lovpligtige 1-års og 5-års-gennemgang.

Du undgår altså alt besværet og kan i stedet roligt læne dig tilbage og glæde dig til at nyde dit nye altanliv.

Se hele vores proces her

 

#04 Brug ventetiden på at glæde dig og evt. ”indrette” din altan

Mens du venter på din altan, kan du bruge tiden på at planlægge, hvordan den skal indrettes. Der er utallige muligheder, men det vigtigste er at afgøre, hvad dine behov er. Ønsker du spiseplads på altanen? Skal den forvandles til en grøn oase? Eller har du en helt anden funktion i tankerne?

Vi har lavet en guide til indretning af din altan her, som du kan læse mens du venter.

Kontaktinformation

  • Altan.dk
  • Æblegården, Næstvedvej 60a, 4180, Sorø
  • Tlf: +45 70 70 20 18
  • Web: https://www.altan.dk/
  • Email : kontakt@altan.dk