altan-dk

Udskift din gamle altan til en ny, større og mere sikker model

Drømmer du om at få en større og mere brugbar altan, er det ofte muligt at erstatte den gamle model med en ny, større og mere sikker altan — og vi kan sagtens genskabe det originale design, hvis det ønskes.

Nyt og større uderum

I en gård på H.C. Andersens Boulevard har beboerne fået udskiftet deres gamle, små og rustne stålaltaner ud med en ny, større og mere sikker model – nemlig vores SA1-altan. En stålaltan med et rækværk, som er udført i aluminium, men med stålets egenskaber ift. bearbejdning og design. Rækværket er svejset i samlingerne, og tremmerne er runde og langt mindre fremtrædende end på det klassiske aluminiumsværn. Altså en altan, der vejer mindre, og som er billigere, fordi den er lettere at montere, samtidig med at den har stålets designmæssige kvaliteter.

 

Læs også: Altan.dk går ind på attraktivt renoveringsmarked

 

altan-dk

 

Altanens tilstand

Hvis din altan har en vis alder, kan det være, at den trænger til et altaneftersyn. Det er nemlig ikke alle skader på din altan, der er synlige, så hvis din altan er ved at være af en ældre model og måske det er en betonaltan med udliggerjern, kan det være en god idé at få efterset altanen. Vi har samlet en liste over de ting, som du kan og bør holde øje med herunder.

 

11 tegn, du bør holde øje med på din gamle altan 

 

Når du indgår aftale med Altan.dk om et altaneftersyn, står vi for hele processen lige fra den første screening og besigtigelse til udarbejdelse af rapport samt vurdering af din altans aktuelle tilstand i samarbejde med vores uvildige eksperter inden for beton, stål og konstruktioner.

 

Kontaktinformation

  • Altan.dk
  • Æblegården, Næstvedvej 60, 4180, Sorø
  • Tlf: +45 70 70 20 18
  • Web: https://www.altan.dk/
  • Email : kontakt@altan.dk