bs false indstøbning 1

Indstøbte pladefalse i næste etape af Damhusengens Skole

Samarbejdet fortsætter med Industribeton på byggeriet Damhusengens Skole. Det samlede projekt omfatter daginstitution, fritidshjem, kvarterhus, madskole, svømmehal, legeplads og offentlig park

 

De sidste betonelementer er nu monteret på pladsen, og BS Falsen Indstøbning Bagvæg er indstøbt fra fabrikken i alle vindues- og døråbninger.

Byggeprojektet, som er Københavns største folkeskoleprojekt med syv spor og plads til 1.900 elever, løber over fire år. Det netop rejste projekt er Bygning 4, hvor Bygning 6 forventes monteret i 2025. 

Projektet udføres af Byggeri København ByK med TRUST. Byggeteamet TRUST er et partnerskab, der ledes af Enemærke & Petersen a/s med underleverandørerne Nøhr & Sigsgaard, DOMINIA, Norconsult, GHB Landskab og Sweco Architects.

Vi takker Industribeton for ordren og for endnu et godt samarbejde på Damhusengens Skole. 

 

Indstøbte pladefalse med EPD ♻️

Vi kan nu dokumentere vores produkters miljømæssige egenskaber samt co2 aftryk, og bidrage positivt til de certificerede byggerier. EPD på BS Falsen er nu tilgængelig via EPD International AB, og er at finde i deres database

Du kan hente EPDén her: https://lnkd.in/d86DkCqu 

 

Ingen kolde betonfalse - Ingen montage på byggepladsen 

Vi udfordrer de traditionelle false-løsninger, som normalt anvendes i de danske byggerier - det kan gøres hurtigere og mere energieffektivt. I stedet for af lave en udstøbning i beton (betonfals), leverer BS FALSEN i dag pladefalse til indstøbning direkte i beton-bagvæggene, samt til facadeelementer. Betonfalsen har et større varmetab end pladefalsen, og er ofte produktionstung og tidkrævende i støberierne. Samtidig vil selve pladefalsen oftest anvendes som udsparringsplade, dette giver betydelige økonomiske og ressourcemæssige besparelser. 

Læs mere om BS Indstøbning Bagvæg på vores hjemmeside: www.bsfalsen.dk 

Kontaktinformation