BS Falsen

 

Om os

BS FALSEN ApS har mere end 25 års erfaring med udvikling, produktion samt montage af pladefalse til de danske byggerier. Pladefalsen blev opfundet i 1999 af virksomhedsejer Bent Sørensen, som i dag indgår i ejerkredsen sammen med hans to sønner Lars Mølgård og Jens Peter Fogt.

 

BS Falsen – Den rigtige løsning

BS FALSEN sætter stor ære i at kunne levere pladefalse i den højeste kvalitet, både til nybyggeri og renovering. Siden virksomhedens start har visionen altid været, at gå forrest når det gælder udviklingen samt dokumentation af vores produkter samt service.

 

Vores pladefalse er stabile, stærke og er anvendelig til udendørsbrug i det skandinaviske klima. Ved korrekt montering undgår man revnedannelser på den indvendige side i lysningen, og tømreren kan trygt montere sine partier direkte i BS pladefalsen efter endt montage, uden brug af yderligere vinkler eller beslag.

 

Montering på byggepladsen – Lige linjer i byggeriet

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et elementhul, men et arbejde for erfarne fagfolk. BS FALSENs montører sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid, samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet – Mureren og tømreren kan trygt stole på, at det færdige hulmål passer når vi er færdige med vores arbejde. 

 

Ved dimensionering til BS FALSEN skal der fratrækkes 25 mm. i hver side af vindues- og dørhullet, hvor pladefalsen skal monteres i betonelementet.

 

Selve pladefalsen fylder 12 mm., hvortil der yderligere monteres 13 mm. limfuge til opretning og vedhæftning (= 25 mm.) Denne limfuge kan anvendes til opretning af små tolerancer, der er opstået fra elementstøberiet og montagen.

 

Indstøbning i betonbagvægge – Ingen kolde betonfalse

BS FALSEN Z INDSTØBNING er en nyudviklet falseløsning til indstøbning i bagvægs-betonelementer.

 

Ved denne løsning opnår man både fordele ved produkt og tid. Undgå de kolde tidskrævende betonfalse der traditionelt på-støbes på betonfabrikken, og undgå montage af pladefalse på byggepladsen. Her får man leveret et færdigstøbt element med en indstøbt pladefals – klar til vindues- og dørmontage, klar til opmuring.  

 

Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

 

Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag.

 

EPD – Brandsikring – Dokumentation

På vores hjemmeside kan du finde vores produktspecifikke EPD som er udviklet i samarbejde med EPD International og Green Survey. Det mere danske navn for EPD er miljøvaredeklaration, og er en standardiseret metode ved beregning af energi- og ressourceforbrug. 

 

Der er forskellige typer af EPDér. Vores pladefalse er udformet som produktspecifik EPD hvor vores forskellige type af pladefalse indgår under samme sortiment. 

 

EPDén på BS FALSEN er tredjeparts-valideret, og er dannet på baggrund af en bagvedliggende livscyklus-vurdering også kaldet LCA, hvor materialers miljøegenskaber bliver kortlagt. 

 

På vores hjemme side finder du også detaljer, beskrivelser samt vores branddokumentation/ fuld skala test som er udført af DBI

 

BS FALSEN ApS vil fortsætte mod den grønne omstilling, hvor fremtidig fokus på spild og ressource-genbrug er en fast del af dagsordenen. Samtidig er der planlagt opstart af klimaklar-forløb, hvor internt klimaregnskab skal sætte vedvarende fokus på co2 aftryk samt konkrete reduktionsplaner.