Billede1

Bekeys digitale nøgle: Øget sikkerhed for aflåste ejendomme i større byer

I en hektisk hverdag søger beboere konstant efter måder at gøre livet mere fleksibelt, trygt og praktisk. Bekeys digitale nøgle er en innovativ løsning, der adresserer disse behov.

Bekeys digitale nøgle bringer en helt ny dimension til adgangsstyring for hjemmet. Men hvordan forvandler Bekeys elektroniske dørlås en families daglige rutine og skaber en mere sikker og bekvem livsstil?

 

Sikkerhed i fokus

Bekeys digitale nøgle tilbyder allerede førsteklasses sikkerhed i mere end 32.000 aflåste opgange i Danmark. Ved at erstatte den traditionelle nøgle til opgangen med en digital smartphone-teknologi, elimineres risikoen for nøglekopiering, hvilket beskytter ejendommens beboere mod uautoriseret adgang.

 

Praktisk brug i hverdagen

Med et enkelt swipe på en smartphone, kan samarbejdspartnere til Bekey såsom FK Distribution og Aarstiderne få adgang uden at skulle håndtere jeres fysiske nøgler. Dette er særligt nyttigt i situationer, hvor flexlevering kræver adgang til opgangen, så beboerne nemt kan få leveret deres varer direkte til døren - uden at være hjemme.

 

Læs også: Smart adgang med fleksibilitet og sikkerhed

 

Teknologisk integration

Bekeys løsning installeres nemt og hurtigt af en autoriseret Bekey-installatør, der monterer en chip i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg. Kun godkendte samarbejdspartnere med et ærinde får adgang til opgangen via Bekey, og det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle og hvornår.

 

Økonomiske overvejelser

Mens innovation ofte antages at være dyr, bliver Bekeys digitale nøgle faktisk installeret gratis. Hver gang en af Bekeys samarbejdspartnere låser sig ind i ejendommen med den digitale nøgle, betaler man et gebyr for at anvende nøgleløsningen.

 

For travle beboere i aflåste ejendomme er Bekeys digitale lås dermed en investering i både tryghed og bekvemmelighed.

 

Billede2

 

Se efter Bekey klistermærket

Tjek, om ejendommen allerede har Bekey installeret ved at kigge efter klistermærket på opgangsdøren.

 

Sådan får man Bekey

Bekeys kommer gerne ud til generalforsamlinger og bestyrelsesmøder for at fortælle nærmere om løsningen. Send en e-mail til opgange@bekey.dk.

 

Digital nøgle

- Øget sikkerhed med en krypteret og digital nøgle til ejendommen.

- Gratis og usynlig installation af en certificeret Bekey-installatør i en eksisterende dørtelefon på ejendommen.

- Hver anden opgang i Storkøbenhavn har allerede fået installeret Bekeys digitale nøglesystem.

- Bekey anvendes desuden af hjemmeplejen i 31 kommuner landet over.

Kontaktinformation

  • Bekey
  • Gladsaxe Møllevej 28, 2860, Søborg
  • Tlf: +45 43 43 99 90
  • Web: https://www.bekey.dk/
  • Email : info@bekey.dk