Konkurrencedygtig styring af solafskærmning

Blendex har, i samarbejde med sin søsterorganisation, Fischer, udviklet sit eget styringskoncept til solafskærmning. Sunsync-konceptet fås i fire version. Især er den brugeroptimerede sunsync 240 konkurrencedygtig på mange parametre, da den har en række funktioner, som andre styringsløsninger på samme prisniveau ikke er udstyret med.

- Vi har rigtig meget forstand på solafskærmning, derfor ved vi også, hvordan styringen kommer til at fungere optimalt, siger en af hovedkræfterne bag udviklingen af sunsync, Blendex’ tekniske chef Peter Christensen.  

 

Sunsync er udviklet i fire versioner

- sunsync 100 serien - den klassiske automatikløsning

 

- sunsync 200 serien - den moderne løsning

 

- sunsync 300 serien - den fremtidssikrede løsning

 

- sunsync 400 serien - den optimale løsning



Specielt om Sunsync 240

Sunsync 240 har en lang række funktioner, som andre styringsløsninger på samme prisniveau ikke er udstyret med. Derved adskiller sunsync 240 sig som en meget konkurrencedygtig løsning på markedet.

 

Læs også: Interview med teknisk chef i Blendex A/S, Peter Christensen: ”Vi ved, hvordan solafskærmning fungerer”

Ekstra funktioner til samme pris

- Sunsync 240 kan tilsluttes netværket, så man kan koble sig på web interfacet via sin computer, tablet eller telefon.

- Sunsync 240 har installeret en Team Viewer-klient, som gør det muligt at servicere systemet med fjernadgang.

- Sunsync 240 kan integreres i den overordnede CTS-styring og på den måde kommunikere to-vejs med de andre systemer i bygningen.  Sunsync 240 kan blandt andet fortælle om en zone er blokeret samt oplyse status for vindhastighed, temperatur, nedbør og luxmålinger.

 

Koncept med kvalitetssikring
Solafskærmning er en fysisk bevægelig del med stor visuel betydning for brugerne, som desværre ofte oplever, at det ikke fungerer godt nok. Derfor er sunsync også andet og mere end et optimeret styringssystem. Konceptet kan programmeres, så det imødekommer den enkeltes behov og omfatter en kvalitetssikring – både i forhold til solafskærmningens effekt på indeklimaet og på den individuelle brugeroplevelse.