Team-Board_Lava-Colorless_Lava-Grey_Restaurant_RGB

Møbler fra Brunner: Stilrent og funktionelt design, der er let at rengøre

Funktion og æstetik er ikke modsatte størrelser for den tyske møbelproducent Brunner

God sundhed er en grundlæggende rettighed – og de rette møbler og inventarløsninger spiller en stor rolle i at sikre, at sundheden bliver en del af dagligdagen, specielt på kontorer og i plejesektoren, hvor mange mennesker færdes dagligt.

Det mener man hos den tyske møbelproducent Brunner, der siden 1977 har leveret stole, borde, mobile skillevægge, tavler og andet til kontorer, plejesektoren og offentlige rum – og som oplever et stadigt øget fokus på, at sundheden og sygdomsbeskyttelsen også skal være tænkt ind i inventaret.

 

336B Sitzbezug offen_1600

 

Læs også: Portræt af duoen Jehs+Laub: Funktion er i sig selv et æstetisk element


Nemt og uden samlinger
For at bakterier, vira og andre sygdomskilder ikke skal have en chance, er Brunners produkter nemme at rengøre og desinficere, ligesom de delvist er produceret i antibakterielt materiale. Det kan sagtens lade sig gøre, uden at give køb på kravene til robusthed og stilsikkerhed. Man kommer for eksempel langt med stof med pletbeskyttelse og møbler med glatte overgange uden samlinger, så snavs ikke kan sætte sig. Glatte overflader og materialer som poleret eller forkromet metal, plexiglas og ESG-glas og vaskbare betræk på stofflader er også med til at sikre, at kontorer, lægekonsultationer og alle de andre steder, hvor mange mennesker mødes på kryds og tværs, kan holdes så sikre og sygdomsfri som overhovedet muligt.

banc_lounge_BCH00_BC-H40_BC-H40_divina_melange2_170_Loc_063-1600


Tavler yder beskyttelse
Et af de senere skud på stammen er tavler lavet af robust plexiglas, der fås enten matteret eller klart. De fungerer både som rumdeler og præsentationstavle, samtidig med at de giver beskyttelse efter høje hygiejnestandarder. Det kan være til nytte både på kontorer, i restauranter og for eksempel i venteværelser og andre steder, hvor dagliglivet skal fungere trods sygdomsudbrud.

Beskyttelsesevnen skyldes ikke blot selve den fysiske afspærring. Virksomheden benytter antibakterielle overflader såsom HPL Polyrey, der dækker panelerne med et lag Sanitized® sølvioner. Disse sølvioner, der er indlejret i de mindste glaspartikler, er fuldstændig harmløse for mennesker og miljø – men de er en effektiv modstander for bakterier. Når de kommer i kontakt med fugt, ødelægger de op til 99,9 procent af alle bakterier inden for 24 timer. Beskyttelsen holder i hele møblets levetid.

Det gennemtænkte design garanterer desuden så lidt gulvkontakt, som overhovedet muligt – det vil sige, at de heller ikke står i vejen for rengøringspersonalets udfoldelser.

Kontaktinformation