Brunner_nate-s_7702_7702A_7770

Møbler fra nate er større end summen af alle delene

Brunner_nate_7602_7670 I versionen, nate s, erstatter stål massivt træ og plast. De bæredygtige nate s-møbler er gjort stabile takket være en understøttende konstruktion fremstillet af pulverlakerede stålrør. Kombineret med sine ultratynde træoverflader ser det ekstremt stilfuldt ud og passer ind overalt. Foto: Manfred Jarisch

 

 

Den tyske møbelproducent, Brunner, kombinerer træ med genanvendelig plast i en ny bæredygtig kollektion, som også fås i en stålversion med en miljørigtig pulverlakering.

 

Ved hjælp af den nyeste formstøbningsteknologi og fremstillingsteknikker er det lykkedes Brunner at skabe en møbelkollektion med en banebrydende sammensætning af materialer. nate kombinerer på en genial måde den massive eg eller bøg med en smart konstrueret ramme fremstillet af 100 pct. genanvendt plastik. nate står for nature + teknologi.

Resultatet er 14 ekstraordinært lette, men alligevel stabile elementer, bestående af borde, stole, skamler og bænk. De er skræddersyede til at brug i kantineområder, virksomheder, plejefaciliteter og offentlige rum. Det diskrete, men genkendelige design fra nate blender harmonisk ind i enhver form for arkitektur. Designet er skabt af Steffen Kehrle fra ASK Atelier i München.

 

Kernen og oprindelsen i den innovative produktfamilie er den moderne barstol, nate, som er praktisk og funktionel. Den er let at vedligeholde, har en lav vægt og er stabelbar, ligesom dens fremsynede bæredygtige koncept baseret på genanvendelige råvarer og recyclede materialer betyder, at alle dele kan sorteres i forskellige materialetyper. Alle delen er derfor fuldt genanvendelige.

Læs også: Pedrali lancerer bæredygtige stole lavet af 100 % genanvendt plast

 

Brunner_nate_7602 Takket være den nyeste produktionsteknologi inddrager den bæredygtige familie af møbler en banebrydende kombination af materialer – ultratyndt formgivet træ og robust massivt træ forbinder en smart ramme lavet af 100 procent genbrugsplast. De fuldt genanvendelige stole, borde, taburetter og bænke er lette, hygiejniske og perfekte til catering, kontorer, plejefaciliteter og offentlige rum. Det underspillede, organiske design virker! Foto: Manfred Jarisch


Kollektionens rene design følger organiske linjer: de massive stoleben er let tilspidsede foran og har en blid, naturlig kurve bagtil. Dette afspejles også i de usædvanligt tynde kontaktplader på sædet og ryglænet, udformet i blot 6 mm og med en optimal siddekomfort. Det er kun delene i træ, som har kontakt med brugerens krop – undersargen, der er fremstillet af 100% genanvendt plastik, glider ubemærket ind i resten af stolens udtryk. Det specielle design går også igen nate s. , versionen af stål, hvor undersargen og stellet er i stål.

 

nate s-kollektionen med stole, skamler, borde og bænk erstatter alle plasticdele og de massive armlæn-, bordben- og stoleben i træ med en struktur og ramme lavet af et slankt laserskåret stålrør ned miljørigtig pulverlakering. Det skarpe, minimalistiske design giver nate-s møbler en underfundig, tidløs appel.

Kontaktinformation