<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Pedrali lancerer bæredygtige stole lavet af 100% genanvendt plast
Pedrali lancerer bæredygtige stole lavet af 100% genanvendt plast

Pedrali lancerer bæredygtige stole lavet af 100% genanvendt plast

INDRETNING OG DESIGN Møbler

Pedrali har sat sig for at revolutionere designmøbelindustrien gennem bæredygtige møbler og en understøttelse af den cirkulære økonomi. Det gælder også deres nylancerede stole, der er fremstillet af 100% genanvendt plast.

Tradition, skønhed og innovation er de tre værdier, møbler fra den italienske møbelproducent, Pedrali, bunder i. Det gælder også deres første nye bæredygtige stole, ”Recycled Grey”, der fremstillet af udelukkende genbrugt plastmateriale; et nyt materiale, der består af 50% plast fra forbrugsaffald og 50% plast fra industrielt affald, og som er anvendt i hhv. stolen Remind og lænestolen Babila XL. Et materiale, som skaber revolutionerende muligheder for fremtidens bæredygtige møbelproduktion.

 

Pedrali_Babila XL Recycled Grey_Odo Fioravanti_art direction Studio FM_photo Andrea Garuti (2)

 
Recycled Grey

- At få 50% af materialet fra forbrugsaffald betyder at vi kan sortere og genanvende et materiale, der ellers ville blive kasseret. I stedet for kan vi, ved at udføre tests og analyser, skabe det ideelle råmateriale til brug i møbler, forklarer virksomhedens administrerende direktør, Giuseppe Pedrali.


Pedrali har fundet frem til at blandingen af de to typer plastmateriale er den ideelle i forhold til at kunne garantere produkter af høj kvalitet og i forhold til funktionalitet og holdbarhed. Alle produkter fremstillet af dette nye bæredygtige materiale har en karakteristisk grå nuance, deraf navnet ”Recycled Grey”, en neutral farve der er valgt til at udjævne og skjule eventuelle skønhedsfejl, der er typiske for genbrugsmaterialer.

 

 


Remind og Babila XL
Stolen Remind er designet af Eugeni Quitllet. Remind er med sit romantiske design en genfortolkning af de bløde, kurvede træstole fra slutningen af 1990’erne. Stolen er fremstillet af polypropylen og har et luftigt og let udseende samt en omfavnende komfort. Den er funktionel, alsidig og relativ lille i sin størrelse og er en stol velegnet til både udendørs og indendørs brug, takket være kombinationen af harmoniske linjer og et let, men alligevel robust materiale.


Odo Fioravanti har samtidig skabt en ”Recycled Grey”-version af sin Babila XL lænestol. Inspirationen til denne stol er de rationelle, lige linjer med kurver, der skaber en forbindelse mellem den kunstige verden indenfor industriprodukter og den naturlige, fleksible menneskekrop. Lænestolen er designet til at give stor siddekomfort, og med sin polypropylen-skal i store dimensioner, skiller den sig ud. Det 100% genanvendte korpus kan have træben, hvilket gør den til et udelukkende grønt produkt. Endelig er kombinationen af en plastdel med benene i et andet materiale såsom træ eller metal med at sikre et godt kvalitetsprodukt.

 

 

Rejsen mod endnu mere bæredygtighed

Lanceringen af de nye stole i det nye materiale er bare endnu et skridt i Pedralis rejse med bæredygtige produkter, og både i design- og produktionsfasen er tendensen er klar. Klimahensynet har vundet mere fokus – med den optimerede brug af råmaterialer, ressourcer, genbrug og genanvendelse af affald samt styring af CO 2-udledning.


- Vi producerer alt internt i vores produktionsanlæg i Mornico al Serio nær Bergamo og i Manzano nær Udine. Dette giver os mulighed for at overvåge hele produktionsprocessen ved hjælp af de nyeste maskiner og udstyr, siger virksomhedens CEO, Monica Pedrali og slutter af:


- Formålet med den bæredygtige filosofi, som Pedrali forfølger ved at omdanne industrielt affald og forbrugsaffald til råmateriale er at beskytte planeten i overensstemmelse med princippet om cirkulær økonomi med det formål at eliminere affald.

Remind-3730_Recycled Grey (4)
Remind-3730_Recycled Grey(2)
Remind-3730_Recycled Grey (5)
 
 
Anbefalede artikler