banc_BCH00_BCH40_BCH40_divina_melange2_170_Loc BILLEDE 5_1920

Ubegrænsede muligheder med nyt loungesystem fra Brunner

Fra individuelle skræddersyede løsninger til standardiserede loungesystemer: banc fra Brunner skaber helt unikke stemninger i ethvert rum.

 

At sammensætte banc loungesystemet fra Brunner er som at spille Tetris. Uanset rummets layout er svaret altid firkantet. Lige meget hvilke udfordringer rummet byder på, kan det modulære loungesystem tilpasses og sammensættes, til at skabe løsninger, der går i dialog med omgivelserne. Hertil kommer et rent og elegant design, inspireret af en minimalistisk bænk, med en U-formet profil. banc kan både være lukket, skærmet eller åbent og ryglænet fås i forskellige højder, eller man kan helt fjerne det. Alt i alt er der ingen begrænsninger med banc, og det præsenterer et ideelt svar til spørgsmålet: Hvor skal vi sidde i dag?

 

banch giver dermed arkitekterne frie tøjler når det kommer til at designe kontorer, ventesale, komfortable lounges eller hjemlige zoner på hospitaler og plejehjem. Her er det vigtigt at bemærke at rammen kun har ganske lidt kontakt med gulvet, hvilket gør det lettere at rengøre loungesystemet. Det giver fornemmelsen af at møblerne svæver samtidig med at det er et plus for hygiejnen.

 

banc_BC071_BC080_BC100_BC300_BCT00_BCH00_BCH40_BCH40E_BCH70E_BCH100_BCH100E_Loc BILLEDE 6_1600

 

Læs mere: Portræt af duoen Jehs+Laub: Funktion er i sig selv et æstetisk element

 

Utal af muligheder

Alle banc elementer kan også udstyres med 230-volts stikdåser, så kunder, der ønsker strømstyring til alt fra lydsystemer til computere, ikke skal bekymre sig om adgang til elektricitet. Søger man at skabe et rum for ro, møder eller total afslapning, kan man også tilvælge banc cabin. Som navnet antyder, skaber dette et aflukket rum for fire til seks mennesker, der kan give fred og ro i f.eks. et storrumskontor, hvor larm og indtryk ofte kan forstyrre arbejdsflowet. Man kan også få stole og borde I banc-serien, der alle har samme fleksibilitet og rene designlinjer som resten af banc systemserien.

 

UniBibliothekFreiburg-5831  BILLEDE 1_1600

 

Læs også: Femstjernet hotel med specialdesignede møbler fra Brunner

 

Historien bag banc

Banc er udviklet i samarbejde med designduoen jehs+laub, der tegnede serien som en skræddersyet løsning til Freiburg Universitet tilbage i 2014. Målet var at skabe et komfortabelt loungesystem med et modulært design, der også var konkurrencedygtigt på prisen. Universitet ledte efter masser af fleksibilitet i designet og ville have et uniformt look med plads til modifikationer. Systemet skulle også være robust, alsidigt og let at rengøre og vedligeholde, da det skulle placeres i en døgnåben bygning med mere end 10.000 daglige besøgende.

 

Gennem et tæt samarbejde mellem kunde, arkitekter, designere og eksperterne hos Brunner, lykkedes det at skabe et møbelsystem, der levede op til alle de mange krav. Det hårde arbejde blev også kort efter belønnet da systemet vandt priserne “Innovationspreis Architektur + Office” og “iF Designaward 2015”.

Kontaktinformation