Brunner_pads_sofa_Work

Uimodståelig hygge og komfort med sofa-kollektionen pads fra Brunner

Pads er en modulær sofakollektion fra Brunner, der giver mulighed for at skabe sit eget look samt en behagelig og hjemlig stemning, uanset hvilket rum man arbejder i.

 

Pads-serien består af 11 individuelle elementer, som kan kombineres med fuld fleksibilitet, så man kan skabe polstrede møbler, der passer perfekt ind i centrale områder på din arbejdsplads, uddannelsesinstitution, café m.m. Matchende ottomaner og bløde puder skaber en smuk finish på hele kollektionen.

 

Læs også: Prisvindende møbelserie skabt af designduoen Jehs+Laub

 

Sofaløsningen er en del af pads-kollektionen, der siden 2020 har gjort det muligt at skabe moderne siddelandskaber, med siddepladser i to niveauer, støttende puder, borde med strømstik og meget mere. Sofa-serien fås i det samme iøjnefaldende design baseret på geometriske former med afrundede hjørner.

 

Designfilosofien har været at skabe møbler til kontraktmarkedet, der stadig har en hjemlig charme og varme. Det betyder, at et ellers koldt og distancerende rum, kan blive mere imødekommende takket være det rigtige møbelvalg.

 

Brunner_pads_sofa_Residential

 

Brunner GmbH – Et familieejet firma

Det familieejede firma blev grundlagt i 1977 og ledes i dag af Helena og Rolf Brunner, og i anden generation, af Dr. Marc Brunner og Philip Brunner. Brunner har mere end 500 medarbejdere, er arbejder målrettet for at udvikle, producere og markedsføre møbler af højeste kvalitet.

 

 

Kontaktinformation