1697012663-zh0-6M1A8399

Hus på en dag med CLT

CLT er det klimavenlige alternativ, og hertil kommer, at det giver en hurtig, smidig og effektiv byggeproces. Se gode eksempler her.

CLT er det klimavenlige alternativ, og hertil kommer, at det giver en hurtig, smidig og effektiv byggeproces. Det er et sommerhus i Smidstrup i Nordsjælland et godt eksempel på. Det blev leveret og opført med lukning på én dag.

 

Der er mange ting der kan lade sig gøre med CLT. Det er direktør Per Thomas Dahls oplevelse efter fire år med CLT. På de fire år har CLT vundet indpas på det danske marked, og et sommerhus i Nordsjællnad var blandt de første projeklter.

- Det hus er et godt eksempel på, hvor enkelt det kan gøres, når man arbejder med formbare materialer, der leveres med høj præcision – alt passer på sidste millimeter. For sommerhusets vedkommen er det blevet et klassisk sommerhus, men indrettet med en æstetik, der udspringer af de rammer, der dannes af CLT, forklarer direktør Per Thomas Dahl, CLT Denmark.

  

Gilleleje 1

 

Alle dele af et enfamiliehus leveret i ét læs kl 8.00 på én ladvogn. De relativt lette CLT-elementer løftes på plads med en kran, og til højre ses resultatet 10 timer senere, kl 18.
Foto: CLT Denmark

 

1697012622-az0yvkykGilleleje3-1
1697012642-szu-6M1A8418
 
 
Her er det færdige sommerhus, abteret med smukke køkkenelementer – også i træ. Huset er beklædt for at beskytte mod vejr og vind, og det giver samtidig huset et et klassisk sommerhusudtryk.
Foto: CLT Denmark

 

CLT Denmark har på blot fire år skabt et marked for CLT i Danmark, hvor man har imødekommet en markant øget interesse for træbyggeri, fordi bekymring for klimaet, et godt indeklima i træhuse og skærpede krav til byggeriets CO2-aftryk trækker i retning af mere og mere træ i i alt byggeri og ikke mindst boligbyggeri

 

- Vi bygger lige nu rækkehuse, højhuse og institutioner, som et klart klimavenligt alternativ til traditionelle konstruktionsmaterialer. Og i Danmark har åbnet øjnene op for CLTs muligheder for at skabe bæredygtige, inspirerende og attraktive rammer for et godt boligliv med et suverænt godt indeklima.

 

Fra bjælkehytter til højhuse

Det fortæller direktør Per Thomas Dahl, der i løbet af de seneste fire år har masseret den danske debat og det danske marked og dermed gjort sit til at øge interessen for at bygge mere i træ.

 

Kontakt CLT Denmark og se referencer på clt-denmark.dk

Kontaktinformation

  • CLT Denmark A/S
  • Meterbuen 3, 2740, Skovlunde
  • Tlf: 61 95 33 54
  • Web: https://clt-denmark.dk/
  • Email : info@clt-denmark.dk