1652179784-sx1-HoejeTaastrup-politistation-04-H-NewDampa-Lowres

DAMPA: Totaløkonomisk design med fokus på fremtiden

Når DAMPA påbegynder et nyt projekt, er fokuspunkterne altid det gode indeklima, design, bæredygtighed og unik service. Det dog mindst lige så vigtige fokuspunkt, der formår at binde disse fire temaer sammen er totaløkonomien. DAMPAs akustiske loftløsninger er nemlig ikke blot æstetiske, men også en totaløkonomisk løsning for byggeriet. 

 

Når der skal bygges nyt, ses der ofte først og fremmest på anlægsudgiften, og det er ærgerligt, mener DAMPAs adm. direktør Michael Nykjær

 

For at opnå de langsigtede værdiskabende løsninger er det vigtigt, at der ses på totaløkonomien, og ikke kun anlægsværdien. Det er gennem investeringer i totaløkonomien, at vi finder de store besparelser, der kan opnås på sigt, både til gavn for klima og økonomi.

 

Det er således helt essentielt, at de afledte omkostninger som drift og vedligehold kan holdes helt i bund gennem hele løsningens levetid. 

 

DAMPA muliggør de tilpassede designløsninger 

DAMPA har leveret akustiske løsninger til loft og væg til den danske byggebranche siden 1951. Den fynske virksomhed, der i år kunne fejre 70 års jubilæum, har også utallige projekter bag sig, der alle har fokuseret på totaløkonomien gennem tilpassede designløsninger og rummets funktionalitet. 

 

Løsningerne muliggøres bl.a. gennem unikke perforationer, der både er til gavn for design og rummets akustik. Samtidig er perforationerne også med til at skabe en naturlig mulighed for diffus ventilation.

 

Det totaløkonomiske fokus sætter ingen grænser, tværtimod. Med fokus på totaløkonomien kan det unikke bæredygtige design og rummets evne til at generelt velfærd for brugerne let integreres og samtidig holde mange år ud i fremtiden. 

 

Læs mere om DAMPAs forskellige produkter og hvordan de kan være med til at skabe nye muligheder med fokus på totaløkonomien. 

 
Indermand_kontor_1000

Kontaktinformation

  • DAMPA ApS Head Office
  • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
  • Tlf: (+45) 63 76 13 00
  • Web: https://dampa.com/da/
  • Email : dampa@dampa.dk