1630654454-lfs-historie_dampa_hjemmeside

DAMPA har 70 års jubilæum

70 år er der gået siden DAMPA leverede verdens første perforerede loftsystem i metal. I dag er fokusset stadig det samme: at skabe bæredygtige akustikløsninger til væg og loft, der forbedrer indeklimaet og samtidig fungerer som et designelement. 

 

DAMPA blev grundlagt i 1951 i Skt. Klemens ved Odense. Kort efter flyttede fabrikken til Tommerup, hvor de stadig har til huse i dag. Firmaet har gennemgået en stor udvikling, der dog har været præget af tradition, innovation og fornyelse. 

 

"I DAMPA værner vi om vores traditioner. I gammelt marketingmateriale fandt vi endda et katalog, hvor der står stort set det samme, som vi siger i dag omkring sammenhængen mellem god akustik, indeklima og trivsel" fortæller Michael Nykjær, adm. direktør hos DAMPA. 

 

Gennem de 70 år har fabrikken produceret mange akustikløsninger. Nogle i helt standardstørrelser og -farver, mens andre er udviklet og designet præcis til de enkelte projekter. 

 

"Vi har gennem tiden udviklet vores akustikløsninger og i samarbejde med flere prominente arkiteker og designere som Arne Jacobsen, Henning Larsen og BIG (Bjarke Ingels Group) har vi bidraget til optimal funktionalitet og understøttet det arkitektoniske design" fortæller Michael Nykjær og uddyber "vi har også flere prestigefyldte projekter bag os såsom; SAS Royal Hotel, CPH Lufthavn, Den Sorte Diamant, Panum Instituttet, Operahuset, Nationalbanken, Riget og mange flere". 

 

DAMPA inviterer til jubilæumsreception 

 

Torsdag d. 23. september fra kl. 13.00 - 16.00 fejrer DAMPA deres 70 års jubilæum ved at invitere kunder, samarbejdspartnere og leverandører til reception på deres fabrik i Tommerup på Fyn

 

På dagen vil det være muligt at møde teamet bag DAMPA anno 2021, høre mere om DAMPAs historie og opleve selve produktionen af de populære akustikløsninger i metal. Herudover er det også muligt at få et unikt indblik i fremtiden og se de nye produkter, der bliver lanceret i forbindelse med receptionen. 

 

Læs mere om receptionen på DAMPAs hjemmeside, hvor du også finder tilmelding

Kontaktinformation

  • DAMPA ApS Head Office
  • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
  • Tlf: (+45) 63 76 13 00
  • Web: https://dampa.com/da/
  • Email : dampa@dampa.dk