Skærmbillede 2023-11-22 141031

Fremhæv arkitektur med smuk akustik

Skab harmoni uden kompromis – udnyt samspillet mellem design og akustik.

Designet er på tegnebrættet. Den arkitektoniske vision er lagt. Men hvordan får man implementeret kravene til god akustik uden at gå på kompromis med det endelige udtryk?

Vores akustiske metallofter og vægpaneler åbner op for en verden af designmuligheder og bringer æstetik, alsidighed og akustik sammen i perfekt harmoni.

 

En verden af muligheder med stilfulde akustiklofter

Forestil dig et loft, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også tilpasset rummets funktion. Hvad enten du designer et storrumskontor, en kantine, en skole eller et mødelokale, leverer vi akustikløsninger, der integreres i enhver arkitektonisk vision.

 

Billede under integrationsafsnit

 

Lad dig inspirere af vores forskellige loftstyper, tilpas designet behov og vision gennem former, farver, print og perforationer. Uanset om du ønsker at skabe en rolig atmosfære i et mødelokale eller et levende og produktivt miljø i et storrumskontor, så er mulighederne mange.

Læs om overflader her

 

Vores passion ligger i design, kvalitet og akustik. Derfor kan der i vores akustiklofter også integreres lysinstallationer eller ventilationssystemer, uden du skal gå på kompromis med hverken æstetik eller funktionalitet.

Læs om integrationer her

 

Og selvfølgelig kan vi tilpasse vores akustikløsninger til præcis den akustikklasse, du har brug for. Om det er akustikklasse A, B eller C. Vi lytter til dine behov, rummets funktion og fremtidige brugere og skaber et endeligt produkt, der skaber det perfekte lydmiljø.

 

Lad væggene tale – Akustiske vægpaneler er oplagte til det eksisterende byggeri

 

Billede under vægpaneler

 

Akustiske vægpaneler i metal giver ikke bare mulighed for at tilføje et visuelt præg til rummet, men også en mulighed for at integrere virksomhedens brandidentitet, visioner og værdier. Med digitalprint kan du udtrykke virksomhedens identitet gennem slogans eller skabe en unik wayfinding-oplevelse, der guider gæster og ansatte på en mindeværdig rejse – og så endda med god akustik. Mulighederne er mange.

 

”Man siger væggene skal dækkes med lydabsorberende materiale svarende til cirka 20% af gulvarealet. Vi anbefaler ofte vægpaneler til eksisterende byggerier, der oplever problemer med akustikken. Vægpanelerne er nemme at montere og derfor er det endnu nemmere at opnå en optimal akustik ved at tilføje vægpaneler til rummet, der er både funktionelle og æstetiske. Øjeblikkeligt kan man forvandle rummet til en akustisk oase med sit eget præg,” fortæller Lone Rold, Arkitekt-og Projektrådgiver hos DAMPA.

 

Ligesom akustiklofterne, kan vægpanelerne selvfølgelig tilpasses i både form, farve og udtryk, så det passer til netop den atmosfære, der skal skabes.

Læs om vægpaneler her

Kontaktinformation

  • DAMPA ApS Head Office
  • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
  • Tlf: (+45) 63 76 13 00
  • Web: https://dampa.com/da/
  • Email : dampa@dampa.dk