1628847832-b8n-Aabenraa-sygehus-uden-fas-messe-NewDampa-Lowres

Har du styr på indeklimaet og temperaturen?

Sommeren har budt på skiftende vejr med både høje og lave temperaturerer. Det er nu, vi kan se, om der er styr på temperaturen og indeklimaet. DAMPA, der har produceret akustikløsninger i 70 år, har, udover akustikken, også styr på, hvordan amn sikrer den rette rumtemperatur og de bedste arbejdsvilkår. 

 

Omkring 90 % af vores tid bliver brugt indenfor, derfor er indeklimaet vigtigere end det nogensinde har været før. Et godt indeklima hjælper med at løfte produktiviteten og medarbejdernes generelle well-being. Arbejder vi i et dårligt indeklima, så kan det hurtigt mærkes på virksomhedens bundlinje, da man kan opleve koncentrationsbesvær og gå glip af de vigtige punkter til møderne. Undersøgelser viser også, at dårligt indeklima giver højere sygefravær. 

 

"Det har længe været et problem, når man skal sikre den rette temperatur på arbejdspladser, klasselokaler og andre steder. Her er vores DAMPA® Klimaloft yderst velegnet, da metallet har en ekstraordinær hurtig temperaturregulering" siger Michael Nykjær, adm. dir. hos DAMPA

 

God temperatur uden støj og træk 

 

Når vi skal skabe et godt indeklima er det vigtigt at have øje for temperaturen. Det må hverken være for koldt eller for varmt. 

 

"En udfordring ved den rette temperatur er, hvis man er flere personer samlet i et lokale. Her vil der ofte være forskel på, hvornår det er for koldt og hvornår det er for varmt" forklarer Michael Nykjær, og uddyber "det er her, at vores DAMPA® Klimaloft er helt ekstraordinært, da temperaturen tilpasses til hver enkel person i lokalet. Herudover slipper man også for trækgener og kuldenedfald ligesom man undgår store temperaturforskelle gennem dagen". Michael Nykjær understreger yderligere, at DAMPA® Klimaloft kan anvendes sammen med diffus ventilation, som også bidrager til det gode indeklima helt uden træk og støj. 

 

Aabenra_ Psy_Sygehus_CLip_In_klima_100dpi

 

Service og bæredygtighed i top 

 

DAMPA har i samarbejde med TechoKlima udviklet DAMPA® Klimaloft, der kombinerer komfortkøl med god akustik og bæredygtige materialer. 

 

"udover at DAMPA® Klimaloft medvirker til at skabe et godt indeklima, så har det flere fordele" siger Per Andersen, partner hos TechoKlima, og uddyber "med et DAMPA® Klimaloft kan vi få en komfort, der er helt i top og samtidig er løsningen meget driftssikker og vedligeholdelsesfrit sammenholdt med traditionelle ventilationsløsninger med køl og varme". 

 

Udover sikring af den rette temperatur og god akustik, så er DAMPA® Klimaloft også en bæredygtig og energiventlig løsning. Kombinerer man DAMPA® Klimaloft med diffus ventilation kan der spares på byggehøjden, da der skal bruges en væsentlig mindre mængde luft, og man skal derfor heller ikke bruge store ventilationsrør. Dette giver yderligere en besparelse på ressourcer. 

 

DAMPA® Klimaloft er dokumenteret bæredygtig gennem en EDP (på dansk miljøvaredeklaration), så de kan derfor indgå i bæredygtigtcertificeret byggerier. 

Læs mere om DAMPA og bæredygtighed.

Kontaktinformation

  • DAMPA ApS Head Office
  • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
  • Tlf: (+45) 63 76 13 00
  • Web: https://dampa.com/da/
  • Email : dampa@dampa.dk