1678995087-fos-JPEG_Silent_Board_Flex_red_closeup

Mød DAMPA i showroom

Idag, fredag d. 17. marts, åbnes dørerne for et nyt og spændende område i EPI Danmarks showroom i Valby. I showroomet kan du finde inspiration til dit næste projekt, hvor den fynske akustikvirksomhed DAMPA blandt andet vil bidrage med et udsnit af deres mange akustikløsninger i metal til både væg og loft:

 

Vi er gået sammen med Teamtronic, Bachmann, Wallmann og EPI Danmark om at lave et nyt og spædende område i EPI Danmarks showroom i Valby, hvor arkitekter, bygherrer og andre interesserede kan komme og få et væld af inspiration. Man kan blandt andet opleve en variation af DAMPAs produkter på en helt anden måde end tidligere, fordi man nu kan komme helt tæt på, mærke materialerne og f.eks. se naturmaterialets farvespil ” fortæller Arkitekt- og Projektrådgiver hos DAMPA, Lone Rold.

 

At DAMPA har valgt at indgå i samarbejdet om showroomet skyldes blandt andet, som Karima Andersen fra arkitektfirmaet Guldhammer Andersen udtrykker:

 

”Showrooms giver stor værdi, fordi der er ting, som man simpelthen ikke kan tænke sig frem til, førend man har set dem i virkeligheden. Kvalitet, finish, farver og funktion skal opleves live, dem kan man ikke fornemme via et website”.

 

Et laboratorie for arkitekter

Det nye område i showroomet er netop skabt med inspiration for øje. Ifølge Karima Andersen, som har stået for designet, er formålet med indretningen at skabe en fysisk platform i form af et laboratorium for arkitekter, bygherrer og rådgivere, hvor der kan udforskes og afsøges løsninger til fælles projekter. Derfor er indretningen designet til at gå på opdagelse blandt produkterne, så man kan interagere og undersøge dem på helt tæt hold:

 

”I det nye showroom vil man kunne opleve DAMPAs produkter på nær hold. Her vil man kunne se og føle hvordan materialitet, farver og funktion tilsammen udgør den særlige kvalitet DAMPA står for. Vi har designet showroomet, så man kan gå på opdagelse, og iscenesat produkterne så man kan interagere og undersøge dem. Samtidig er der plads til at afholde relevante arrangementer og møder på tværs af producenter, samt vidensdele” fortæller Creative Director & Partner hos Guldhammer Andersen, Karima Andersen.

 

Find inspiration og udforsk nye trends

At skabe et inspirerende miljø for arkitekter såvel som bygherrer og andre interesserede er i høj grad lykkedes, fortæller Lone Rold, som glæder sig til at vise de nye områder frem:

 

”Resultatet er blevet helt vildt godt. I samarbejde med både designer og partnere har vi fået skabt et interessant og inspirerende område, som kan give en tilfredsstillende oplevelse for sanserne,” fortæller Lone og fortsætter:

 

”Vi vil blandt andet udstille et bredt udvalg af vores produkter såsom vores akustiske vægpaneler og et udsnit af vores loftløsninger. Der er altså rig mulighed for at opleve en masse spændende produkter, som kan give inspiration til nye projekter og mulighed for at følge med i de nyeste trends – og så er det bare helt unikt, at vi er så mange spændende virksomheder samlet på et sted, så der er inspiration at hente, hvor end man kigger hen,” forklarer hun begejstret og tilføjer: ”Nu glæder jeg mig bare til at vise resultatet frem til vores store åbningsreception d. 17. marts”.

 

Det nye showroom findes på Høffdingsvej 34, 2500 Valby. Er du interesseret i at besøge showroom? Læs mere her

Kontaktinformation

  • DAMPA ApS Head Office
  • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
  • Tlf: (+45) 63 76 13 00
  • Web: https://dampa.com/da/
  • Email : dampa@dampa.dk