dampa-topbillede

Techoklima bliver nu en del af Dampa-familien

DAMPA har opkøbt TechoKlima efter mange års samarbejde.

Strategisk vigtigt skridt skal skabe værdi for kunderne

Det er en glad Michael Nykjær, adm. direktør hos DAMPA, der fortæller nyheden om, at DAMPA pr. 29. februar 2024 har opkøbt TechoKlima.

 

- Vi har arbejdet tæt sammen med Per og TechoKlima de sidste 10 år om at levere og producere køle- og klimalofter. Dette er et strategisk vigtigt skridt, hvor vi gennem vores fælles ekspertise vil kunne skabe mere værdi for vores kunder, siger Michael Nykjær.

 

- Udover at opkøbet er medvirkende til at skabe en bedre synergi mellem vores to virksomheder, så vil det også resultere i nye produkter, hvor vi kombinerer DAMPAs akustiske metalløsninger med TechoKlimas køle/varmeløsninger på nye måder, slutter Michael Nykjær.

 

dampa-nyhed-10-786-1

 

Innovation og produktudvikling på tegnebrættet

DAMPAs opkøb af TechoKlima markerer en helt ny rejse for TechoKlima. Per Andersen vil fortsat være direktør og ser frem til den rejse, som TechoKlima nu tager sammen med DAMPA.

 

- Vi har haft et forbilledligt samarbejde gennem rigtig mange år, og nu hvor TechoKlima er blevet en del af DAMPA, vil det kun gøre os endnu stærkere, fortæller Per Andersen, direktør hos TechoKlima, og fortsætter:

 

- Jeg er overbevist om, at dette er den perfekte løsning - det bekræftes også af den modtagelse vi har fået hos DAMPA og deres ansatte. Vi er allerede nu i gang med produktudvikling, salg og teknisk oplæring ved DAMPA, og jeg mærker en stor entusiasme og motivation gennem hele organisationen, siger Per Andersen, og afslutter - Jeg glæder mig enormt meget til den videre rejse med DAMPA og de mange nye kollegaer.

 

Om Techoklima

TechoKlima har specialiseret sig indenfor design og projektering af strålevarmeanlæg, kølelofter og varmekaloriferer til den danske byggebranche. DAMPA og TechoKlima har i mange år arbejdet tæt sammen, hvor de bl.a. har leveret klimalofter til mange store projekter, heriblandt forskellige sygehusbyggerier, store domiciler og kulturinstitutioner.

 

DAMPA overtog TechoKlima d. 29. februar 2024, hvor virksomheden blev omdannet til et datterselskab til DAMPA.

 

I den nye konstellation er Michael Nykjær indtrådt som bestyrelsesformand i TechoKlimas bestyrelse, hvor også Michael Grønbech, teknisk direktør hos DAMPA, har fået en plads.

Kontaktinformation

  • DAMPA ApS Head Office
  • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
  • Tlf: (+45) 63 76 13 00
  • Web: https://dampa.com/da/
  • Email : dampa@dampa.dk