DEKO FG

Fuldt dagslys med elegant fuldglasvæg i 99,9 % glas
 
DEKO FG fuldglasvæggen er kendetegnet ved sin utrolige lethed, der giver maksimalt lysindfald og naturlig åbenhed i rummet.
 
Tynd væg med 1-lags glaselementer
Fuldglasvæggen består af tynde 1-lags væghøje glasplader, som spænder i fuld højde fra gulv til loft og afsluttes med slanke og elegante aluminiumprofiler mod de tilstødende bygningsdele. FG glaspartierne leveres som standard med hærdet klart sikkerhedsglas i tykkelser 10, 12, 15 og 17 mm., men der er mulighed for at vælge andre glastyper som f.eks. farvet, matteret, lamineret eller specielle brand- og lydglas. Der kan indbygges glastyper, der giver en lydreduktion op til 42 dB.
 
Usynlig rumdeler
De lodrette samlinger mellem glassene udføres i to variationer: med DEKO FG Clear fugebåndsamling eller DEKO FG Profile aluminiumprofilsamling. Fugebåndsamlingen giver en stabil og lydtæt væg med en næsten usynlig, præfabrikeret og klar samling, mens profilsamlingen med en let og elegant markering er med til at give væggen karakter.
 
Minimalistisk udtryk
Glasset monteres i slanke aluminiumprofiler på 30 eller 40 mm, som sikrer mest muligt lysindfald og er så smalle, at de næsten forsvinder i det samlede udtryk. Profiler kan indbygges i tilstødende konstruktion, hvis usynlig samling ønskes. Alle profiler leveres som standard i naturanodiseret aluminium, men kan også pulverlakeres i andre farver.
 
Komplet dørsystem
I DEKO FG glasvæggen kan der isættes fuldglasdøre, glasrammedøre, massive trædøre eller de elegante DEKO DG glasdøre. Det er også muligt at indbygge skydedøre eller pinolhængte døre i glasvæggen. Valg af dør afhænger af krav til funktion, lyd og design. 
 
 

Kontaktinformation

  • DEKO p|s
  • Mårkærvej 11, 2630, Taastrup
  • Tlf: +45 43 55 77 11
  • Web: http://deko.com
  • Email : info@deko.dk