DEKO p|s – både entreprenør og produktleverandør

God forretningsforståelse, 40 års erfaring og et afsæt i vores unikke procesmodel betyder, at vi i dag ikke alene er en af Europas førende udbydere af flytbare skillevægge; vi er også en af Danmarks største indretningsentreprenører med speciale i indretninger af erhvervs– og institutionsbyggeri.


Uanset entrepriseform og størrelse på projektet anvender vi i vores arbejdsproces de 4 I’er: Indsigt, Inspiration, Innovation og Implementering.


Indsigt i projektet er vigtigt, for vi mener, at det bedste resultat opnås, når vi har kendskab til projektets rammer og kundens motiver og behov.


Når vi har indsigt i opgaven, kan vi via dialog inspirere og bidrage både med vores mange års specialiserede viden om vores produkter og med vores erfaring i alle byggeriets faser - lige fra den indledende idé, skitser over projektering, budgettering til udførelse og endelig ibrugtagning.

Ligegyldigt om opgaven er materialesalg, teknisk og praktisk sparring i projekteringsfasen eller selve udførelsen, så er det innovative element altid en udfordring. Men DEKOs fleksible produkter gør det nemt at skabe unikke og innovative løsninger, som matcher kundens individuelle behov – også selvom der tages udgangspunkt i standardiserede produkter.


Endelig handler det om at implementere projektet i henhold til aftalegrundlaget og ikke mindst i henhold til de aftalte milepæle.


En effektiv byggestyring og et veldimensioneret produktionsapparat sikrer, at vi leverer til tiden og ikke mindst til det aftalte budget!


Vi beskæftiger i Danmark omkring 250 medarbejdere, heraf mere end 200 faglærte tømrere tilknyttet vores afdelinger i København, Vejle og Pandrup.


Vores kontorer er blandt andet indrettet med egne produkter og fungerer i dagligdagen som show rooms, hvor vores samarbejdspartnere og kunder kan finde inspiration til deres kommende projekter.


DEKO er en velkonsolideret virksomhed og et stærkt internationalt brand. Vi eksporter i dag vores produkter til mere end 40 forskellige lande i Asien, Europa og Afrika via forhandlere og agenter.

Igennem vores tætte samarbejde med arkitekter, bygherrer og slutbrugere udvikles produkterne konstant under hensyntagen til nationale og internationale tekniske forskrifter. Resultatet er et produktprogram, der lever op til alle myndighedskrav såvel som brugernes krav til funktionalitet, æstetik, miljø og kvalitet.


Dygtige og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource og stærkeste kompetence. DEKO er arbejdsmiljøcertificeret og ønsker at være en attraktiv arbejdsplads igennem løbende udvikling og uddannelse af vores medarbejdere.

Fokus på mobilvægge i Danmark

Fokus på mobilvægge i Danmark

Deko har indgået en aftale med den store tyske og internationalt anerkendte virksomhed Dorma om eneforhandling af Dorma mobilvægge.    Med aftalen får Deko et stærkt produktsu...

Grundige overvejelser bag glasset i Nordea-domicil

Grundige overvejelser bag glasset i Nordea-domicil

DEKO p/s står bag alle indvendige glasløsninger i Nordeas ny domicil i Ørestad. Det har krævet solid teknisk kunnen at leve op til bygherrens arkitektens visioner, fortæller s...

Præcisionsarbejde og overblik

Præcisionsarbejde og overblik

Til Axel Towers har den velkendte glasvægsproducent, DEKO, udviklet en helt ny glasvæg med egetræsprofiler og karme. Samtidig har DEKO været entreprenør på tømrerarbejdet, hvi...

DEKO loft + væg: Et lysende samarbejde

DEKO loft + væg: Et lysende samarbejde

Som landets mest erfarne indretningsentreprenør med en massiv kapacitet af faglig ekspertise og produkter var DEKO loft + væg det oplagte valg til nyindviet domicil for Maersk Drilling og Maersk Supply Service.

DEKO

DEKO p|s

Kontaktinformation
DEKO p|s
Mårkærvej 11
2630 Taastrup
Tlf:+45 43 55 77 11
Email: