DEKO p|s

Din partner til det indvendige 

DEKO p|s er én af Europas førende udbydere af glasvægge og én af Danmarks største indretningsentreprenører med speciale i indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri. Virksomheden blev etableret i 1970, og den er velkonsolideret med finansiel AAA rating fra D&B. 


DEKO har hovedkontor i København og to regionale kontorer i henholdsvis Vejle og Pandrup. I Danmark tilbyder DEKO – udover salg af egne produkter – følgende entrepriser: 

• Levering og montering af DEKO produkter 

• Indvendigt tømrerarbejde 

• Hoved-/totalentreprise. 

Internationalt er DEKO også et højt profileret og anerkendt brand med en betydelig eksport til mere end 50 lande i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten. Derudover har DEKO selskaber og lokal repræsentation i Litauen, Dubai, Kina, Malaysia og Indien. 


Igennem vores tætte samarbejde med arkitekter, bygherrer og slutbrugere udvikles DEKOs produkter konstant under hensyntagen til nationale og internationale tekniske forskrifter. Resultatet er et produktprogram, der lever op til alle myndighedskrav såvel som brugernes krav til funktionalitet, æstetik, miljø og kvalitet. DEKO er en arbejdsmiljøcertificeret virksomhed efter OHSAS 18001 og vores kvalitetsledelsessystem er certificeret i.h.t. ISO 9001 standarden.