Glasvæg i minimalistisk trædesign

Én af de helt store tendenser netop nu er at indrette kontoret med strejf fra naturen i form af gedigent træhåndværk og -detaljer. Træ skaber et stilfuldt og råt look og er bæredygtigt på den langtidsholdbare måde. Og så er træ perfekt til den enkle nordiske stil, der i dag præger indretningen af mange typer bygningsmiljøer. DEKO FG Nature fuldglasvæggen med træprofiler og karme modsvarer denne trend og giver indretningen liv, varme og et naturligt look.

SNEDKERFREMSTILLEDE SLANKE TRÆPROFILER

Normalt er aluminiumprofiler standarden for DEKOs glasvægge, så det er en nyhed at se en DEKO glasvæg med egetræsprofiler. DEKO FG Nature fuldglasvæggen blev udviklet specielt til Axel Towers, da arkitekten og bygherren ønskede et helt nyt glasvægssystem med træprofiler, som matchede de mange træoverflader i indretningen og husets arkitektur. De specialudviklede karme og profiler af massivt træ fremstilles hos vores lokale snedkeri og skræddersyes til det enkelte projekt. Profilerne på bare 35 x 35 mm sikrer ikke bare stabilitet og holdbarhed i konstruktionen, men også mest muligt lysindfald gennem væggen. 

GLAS OG TRÆ

DEKO FG Nature er - ligesom DEKO FG - en fuldglasvæg udført i et minimalistisk design, men med træprofiler og tilhørende trædørkarme. DEKO FG Nature består af 1-lags væghøje glaselementer, som afsluttes med træprofiler mod de tilstødende bygningsdele. Alle synlige profiler leveres som standard i egetræ med lakeret overflade, men fås også i andre træsorter. Samlingen mellem glassene udføres med 3 mm fugebånd, som giver en stabil og lydtæt væg med en præfabrikeret, klar og næsten usynlig samling. I DEKO FG Nature glasvæggen kan indbygges mange forskellige dørtyper i flere lydklasser, design og formater.

KOMBINATIONEN AF MATERIALER SKABER KONTRAST

I SUN-AIRs hovedkvarter i Billund Lufthavn har DEKO udført DEKO FG fuldglasvægge i kombination med DEKO FG Nature døre og karme i egetræ. Det er sket for at matche bygningens øvrige indretning og for at skabe en skulpturel virkning med enkelte massive elementer i al gennemsigtigheden. Det varme, voluminøse og maksimalistiske i materialerne af træ komplementerer det kolde, enkle og minimalistiske i glasset og metallet. Tendensen med at mikse maksimalisme og minimalisme, materialer og farver, præger indretningen i 2018, hvor kontraster, modige farver, multifunktionelle rum, bæredygtighed og det personlige udtryk kommer i fokus. 



DEKO har bl.a. udført DEKO FG Nature fuldglasvægge til projekter som Axel Towers, Danske Bank, Havas Danmark, SUN-AIR – og flere er på vej. Se og find inspiration i projekterne nedenfor, hvor vi har udført DEKO FG Nature fuldglasvægge.

Axel Towers
Havas Danmark
SUN-AIR

Ønsker du en glasvægsløsning med træ til dit byggeri, kontakt DEKO for yderligere information på telefon 43 55 77 11, og hør, hvordan du kan bringe naturen ind i kontorindretningen med DEKO FG Nature fuldglasvægge.

Kontaktinformation

  • DEKO p|s
  • Mårkærvej 11, 2630, Taastrup
  • Tlf: +45 43 55 77 11
  • Web: http://deko.com
  • Email : info@deko.dk