Godt håndværk har skabt en ny kantine i topklasse

I FTFa’s administrationskontor kan medarbejderne nyde godt af en helt ny kantine, hvor de nu uforstyrret kan nyde den fantastiske udsigt udover Islands Brygge. Bag den nye kantine og de funklende mødelokaler står hovedentreprenøren DEKO.

 

Vi står i en bygning, der summer af aktivitet. Mere præcist så står vi i bygningens uofficielle hjerte. Der hvor kollegaerne mødes under dagens tiltrængte pusterum. Snakken går og tallerknerne klirrer, mens duften af frisklavet mad spreder sig.

 

Vi står midt i FTFa’s nye kantine, der i 2018 blev transformeret til et helt nyt og behageligt opholdsrum for alle a-kassens medarbejdere. Bag transformationen står DEKO, der gennem godt håndværk og et godt samarbejde med bygherren og rådgivere, nåede godt i mål med projektet:

 

- Vi startede opgaven ud med at rive alt eksisterende ned. Derefter sørgede vi for hele byggeentreprisen - lige fra tømrer og snedkerarbejdet til elinstallationer. Det har været en spændende opgave, fordi vi gennem hele processen har skullet tage store hensyn til husets medarbejdere og kunder, samtidigt med at vi har bestræbt os på at levere et stykke arbejde, hvor håndværket var helt i top, forklarer Gorm Danø, der er afdelingschef hos DEKO Hoved- og totalentreprise.

 



Læs også: Interview med Ulrich Sonne, salgskonsulent hos DEKO: Komplet tømrerentreprise til nyt domicil

 

Udnytter potentialet

- Kantinen var mildest talt kedelig at se på, så ombygningen var på sin plads. Det er nu, takket være arkitektens visioner, blevet til en både flot, spændende og funktionel kantine, med dertilhørende mødelokaler. Vi har virkeligt fået mulighed for at kæle for detaljerne. F.eks. har vi sat en snedker til at specialdesigne en vinduesbænk, der foruden at være utroligt flot, skjuler en masse installationer. Den fine terrasse ved kantinen har heller ikke været udnyttet optimalt, men vi har installeret nye glasværn, der giver en uhindret udsigt udover Islands Brygge, hvad end man sidder ude eller indenfor. Så nu kan man for alvor nyde den helt utrolige placering, som kontorbygningen jo har, fortsætter Gorm Danø.

 

Alt i alt har det været en byggesag som Gorm Danø og DEKO har været godt tilfredse med:

 

- Det har været en sag der har været kompliceret og udfordrende, ikke mindst fordi huset jo har været i brug under vores arbejde. Det er altid spændende når vores projektledere, underentreprenører og håndværkere får mulighed for at vise deres værd. Jeg syntes virkelig vi er nået i mål med at få realiseret Gottlieb Paludan Architects visioner for kantinen og de tilhørende mødelokaler, og jeg er sikker på, at både de samt os selv og bygherren er godt tilfredse med resultatet, fortæller Gorm Danø og afslutter:

 

- Hos DEKO bliver vi tit opfattet som en glasvægsleverandør. Men vi er så meget mere end det. Vi er en erfaren entreprenør, der kan håndtere en bred vifte af opgaver og tilføre merværdi til sagen. Til tømrerarbejdet anvender vi vores store egenproduktion med i dag ca. 150 fastansatte tømrersvende og alene i København har vi mere end 100 dygtige tømmersvende. Selvom ombygningen af FTFa’s kantine måske ikke er den største opgave, så viser den alligevel den vifte af kompetencer, som vi råder over hos DEKO – i dette tilfælde som hovedentreprenør.

 

Kontaktinformation

  • DEKO p|s
  • Mårkærvej 11, 2630, Taastrup
  • Tlf: +45 43 55 77 11
  • Web: http://deko.com
  • Email: info@deko.dk