<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> http www deko com
Elegant glasdør med høj lydreduktion

Annonce

Elegant glasdør med høj lydreduktion

DEKO DG glasdøren er et naturligt supplement til vores omfattende sortiment af fuldglas-, glasramme-, massiv- og branddøre. Døren har et tidløst design og en høj lydreduktion – og kan ligesom vores andre døre monteres i alle typer vægge.

 

GLAS PÅ HELE FLADEN – KUN AFSLUTTET MED EN SMAL ALUMINIUMKANT

 

Glasdøren er opbygget med to lag glas monteret uden på en smal aluminiumramme uden brug af synlige skruer, hvilket giver døren en flot finish. DEKO DG glasdøren kan monteres i vores formstabile aluminiumkarm og giver en lydreduktion på op til Rw 38 dB. Døren fås både som enkelt- og dobbeltdøre i standardformater, men kan også leveres i andre formater.FARVET RAMME ELLER FULDFARVET GLAS PÅ HELE DØRFLADEN

Dørens indvendige ramme er som standard aluminiumfarvet, men kan også leveres i andre farver. Det er desuden muligt at fuldfarve hele dørfladen og stadig bibeholde den blanke glasoverflade. Herudover kan DEKO DG glasdøren dekoreres med foliefilm i form af eksempelvis striber, mønstre eller tekst i forskellige farver eller matteret udførelse, så den matcher den øvrige indretning.

DEKO DØRE

Vores brede sortiment af indvendige døre giver mulighed for at indsætte den perfekte dør – uanset krav til design, lyd og brandsikring. DEKO Døre findes også i et utal af formater, farver og overflader. Dørene kan isættes både DEKO system- og glasvægge samt andre vægtyper som f.eks. betonvægge, murvægge og almindelige gipsvægge. Dørenes fleksible opbygning giver mulighed for at benytte samme dørtype og design i hele det indvendige byggeri. Til de fleste løsninger er vores døre baseret på et unikt karmsystem i aluminium, som ud over et elegant udseende udmærker sig ved at være meget stærkt og stabilt.

KONTAKT DEKO

Se flere DEKO DG glasdørsløsninger eller besøg www.deko.com og se flere produkter.

Ønsker du DEKO DG glasdøre til dit byggeri, kontakt DEKO for yderligere information på mail info@deko.dk eller telefon 43 55 77 11.
 
 
Kontaktinformation
DEKO p|s
Mårkærvej 11
2630 Taastrup
Tlf:+45 43 55 77 11
Email:   info@deko.dk