Sløjfen_1920

Nu kan udendørs beton få et længere liv

 

Med Ecobetons miljøvenlige overfladebehandlinger kan du forlænge levetiden af betonkonstruktioner. Behandlingen er kendt fra gulve og vægge, men kan i høj grad også anvendes udendørs til bl.a. stier, broer og skateboardbaner.

 

Beton anvendes overalt i byggeriet, og selvom det er lidt af et vidundermateriale, kan der være stor forskel på levetiden af det – afhængig af hvordan man efterbehandler og imprægnerer det. Ecobeton Danmark ApS har specialiseret sig i en række forseglere og overfladebehandlinger, der kan optimere holdbarheden og forlænge levetiden af alle former for betonkonstruktioner, uanset om der er tale om gulve, trapper, stier, broer eller skateboardbaner. Traditionelt har produkterne været anvendt mest til indendørs betonkonstruktioner, men erfaringen fra udlandet har vist, at de er mindst lige så anvendelige i udendørs parker og byrum, hvor betonen er eksponeret for vind og vejr.

 

– Hvis udendørs betonoverflader skal holde længe, bør de beskyttes mod bl.a. slid og vand. Vi har en række forskellige produkter, der kan imprægnere og forsegle betonen, så den kan modstå det danske klima – og behandlingen foregår med et naturligt og giftfrit produkt, forklarer salgschef Kristian Malchau fra Ecobeton.

 

Læs også: Danske Landskabsarkitekter: Plads til både biler, beton og bynatur

 

Modstandsdygtig overfor vand, olie og mad

 

Ecobeton Danmark ApS har siden 2004 arbejdet tæt sammen med bl.a. entreprenører og arkitekter om projekter inden for både byggeri, erhverv og industri. Og det er ikke kun betonkonstruktioner, der kan nyde godt af Ecobeton, for der findes også specialprodukter til bl.a. murstensvægge, tegl og trækonstruktioner.

 

– Vores forsegler er et meget populært produkt til alt fra moderne newyorker-gulve, til industri- og produktionshaller. Vi fører to typer forsegling, én til bolig og let erhverv, og én til tungere industri. De er begge 100% væsketætte og modstandsdygtige overfor bl.a. vand, olie og mad, siger Kristian Malchau.

 

Skatebowl Stuttgart_600
Skaterbanen i Stuttgart er blevet imprægneret med Evercrete V.

 

IMG_20210716_134035_1600
Mølleåværket rensningsanlæg har fået imprægneret ca. 3.000 m2 betonoverflade med Evercrete V
for at beskytte betonen mod aggressivt spildevand.

 

Ecobeton Danmark ApS

 

Ecobeton Danmark ApS har siden 2004 specialiseret sig i produkter til imprægnering og beskyttelse af beton, tegl, puds, natursten samt træ. Produkterne er velegnede til både indendørs og udendørs projekter – og kan øge styrken og forlænge holdbarheden af konstruktionen.

 

Kontaktinformation

  • ECOBETON Danmark ApS
  • Højvangsvej 1, 2640, Hedehusene
  • Tlf: 28 19 88 60
  • Web: https://ecobeton.dk/
  • Email : info@ecobeton.dk