Nemt og rent designafløb

 

 

Flot design og nem installation har ikke altid gået hånd i hånd i forbindelse med badeafløb. Men nu udvider Geberit deres sortimentet af baderumsafløb med en helt ny og banebrydende afløbsrende. Stilrent design, nem installation og gennemført renhed er kode-ordene i CleanLine.

 

Vink farvel til besværlig installation og tekniske udfordringer, når kunderne efterspørger de populære design afløbsrender. Geberits nye CleanLine afløbsrende er nemlig udviklet, så den på én og samme tid er elegant at se på, enkel at installere og nem at rengøre.

 

Integreret tætningsmembran og nem montering

Geberit har tænkt på det hele med den nye afløbsrende, CleanLine, som er specialdesignet til at imødekomme installatørernes hverdag. Vigtigst af alt er der tale om et helt almindeligt afløb, der installeres som et hvilket som helst andet traditionelt gulvafløb.

 

CeanLine afløbet er samtidig suppleret med en række praktiske detaljer, som skal gøre installationen så nem som mulig. For eksempel er tætningsmembranen svejset fast fra fabrikkens side, så den sidder korrekt fra starten og ikke bliver væk. Desuden er CleanLine udviklet med en selvrensende p-vandlås, som kan monteres i eller under dækket.


 

Læs også portræt af afdelingschef for CF Møller Design, Jon Brøcker: Med udgangspunkt i virkeligheden

 

Unikke justeringsmuligheder

CleanLine skinnerne kan justeres, så de passer til det enkelte badeværelse hos kunden. Når afløbet er installeret, kan den elegante skinne blot afkortes til den ønskede længde, som passer til brusekabinens størrelse. Skinnens placering kan selvfølgelig også justeres i forhold til afstanden til væggen, ligesom højden kan tilpasses højden på de fliser, kunden ønsker.

 

De unikke justeringsmuligheder giver mulighed for at give kunderne en skræddersyet løsning. Men det har også en lavpraktisk fordel, da det gør det samlede sortiment meget lille og overskueligt. Der er ganske enkelt ikke behov for større sortiment end to bredder, to kantfarver og to vandlåse, fordi de enkelte modeller efterfølgende kan tilpasses kundens ønsker og behov.

 

En ny i familien

Selvom Geberit oprindeligt er kendt for toiletløsninger, har VVS-leverandøren gennem de seneste år også udviklet et stærkt sortiment inden for bruserafløb. CleanLine er seneste skud på stammen i afløbsfamilien, som også byder på et lille kvadratisk gulvafløb og et unikt afløb til indbygningen i væggen.

 

CleanLine afløbsrenden fås også i en variant, som kan integreres i fliserne i brusenichen. Selve konstruktionen monteres i gulvet og tilsluttes afløbet. Den beklædes efterfølgende med de ønskede fliser, hvilket giver en næste usynlig afløbsrende.

- Det eneste der er synligt er en smal rustfri kant. Resten af afløbsrenden er integreret i fliserne på gulvet, siger Nils Overgaard, produktchef hos Geberit.

 

Alle afløb fra Geberit fås med integreret tætningsmembran, enkel vandlåsmontering og forskellige designoverflader i rustfrit stål. Desuden har de alle tre integreret hårsi, som gør rengøring nem og enkel for kunden.