LYS-produktnyt

NYHED – ECOLITE CIRCLE PENDEL

 
LITE introducerer nyt armatur i ECOLITE serien  

ECOLITE CIRCLE PENDEL er skabt gennem et stærkt samarbejde med danske Pilgaard Design Studio, som har designet armaturet med afsæt i LITEs innovative måde at tænke bæredygtig belysning. Visionen med pendlen, har været at skabe et bæredygtigt produkt, som danner ramme om god belysning i kontorer, skoler, og inden for plejesektoren. Derfor er den designet således, at den giver 100% indirekte belysning, og ligeledes har en meget lav blændingsfaktor, for at skabe et bedre indeklima.  

 

For at understøtte FN’s 17 verdensmål, LITEs CSR-politik samt ønsket om at gøre op med ”køb-og-smid-væk-kulturen”, er ECOLITE CIRCLE udviklet som et modulopbygget armatur, der gør det muligt at udskifte eller opgradere enkelte dele uden at skulle skifte hele armaturet. Det vil sige, at lampen både er en bæredygtig og total økonomisk løsning for forbrugeren.  

Læs mere om vores CSR-politik her 

 

ECOLITE CIRCLE blev designet og udviklet til Vrå Børne og Kulturhus, som for nyligt blev præmieret som Årets Skolebyggeri 2022.  

Læs mere her

 

Bolig pendel
Ophold sofa pendel
 
 

 

 

Slip kreativiteten løs med ECOLITE CIRCLE PENDEL  

Armaturerne kan vælges i farve efter ønske, og påbygnings- samt nedhængstilbehøret kan vælges i tilhørerende farve eller med et grafisk finish for at passe ind i indretningen. Med ECOLITE CIRCLE kan der skabes sammenhæng mellem belysning og indretning, hvad enten anvendelsesområdet er et plejehjem, en privat bolig, en børnehave, et galleri eller noget helt andet.   

 

creative-ecolite-circle-pendel-lite

 

Vi står klar til at hjælpe dig med din næste specialdesignede LED løsning.

Kontakt os her for din forespørgsel