Keflico Design Panels i skrællet fyr, Design Panels SONO og BASIC

Keflico Design Panels i skrællet fyr til Danske Banks nye hovedsæde

 

I Postbyen, opføres Danske Banks nye hovedsæde med Keflico Design Panels i skrællet fyr i kontorlokaler, gangarealer, fællesrum med køkken, m.v.

 

Hos Keflico er vi stolte over at levere Keflico Design Panels i skrællet fyr til projektet. Vores Design Panels er ovenikøbet udviklet til netop dette projekt. Både Design Panels SONO og BASIC overholder gældende krav til BR18 og er godkendt i sin fulde konstruktion til B-s1, d0, både med åbent hulrum og lukket hulrum af isolering.

 

Basic-sonoVores to udgaver: BASIC og SONO

 

Til Danske Banks kommende hovedsæde leverer vi ca. 15.000 m2 Design Panels i BASIC og SONO-udgaverne. Pladerne pryder væggene i atrium, kontorlokaler, mødelokaler, gangarealer og fællesrum med køkken. Og så leverer vi også pladerne som færdige lysninger til montering i hele byggeriet.
Et storslået byggeri betående af to bygninger som Per Aarsleff A/S står for at opføre.

 

Læs også: Keflico har solgt 25.000 kvm. designpaneler til Danske Bank byggeri

 

Vores Design Panels monteres af Tom Jakobsen A/S v. Tom Jakobsen som, udover den flotte montage arbejde, også har udviklet det montagesystem vores Design Panels monteres med. Et superflot og gennemført stykke arbejde. Hele bygningen har et beundringsværdigt udtryk med træ som fremtrædende materiale på de indvendige overflader.

 

Og hvis du spørger os, bringer træ som nærmest intet andet materiale noget både naturligt og eksklusivt til et byggeri. Det er uden tvivl også tilfældet ved Danske Banks nye hovedsæde.

 

16653879948002

 

 

Kontaktinformation