Simons_Distribution_Centre_Quebec_City_QC_03_KP_KSSL_KSMR_CA_1920

En tredimensionel facadeenhed

Paroc Panel System præsenterer et helt nyt og unikt 3D-facadekoncept.

 

De nye facadekassetter giver dig frie hænder til at designe tredimensionelle facadeformer, der let kan ændres uden vanskelige og komplekse skinnebefæstelser. I udvalget findes flere typer finish og fire typer af kassetter til at skabe stilfulde tredimensionelle facader.

 

Dri-Design-facadekassetter monteres hurtigt direkte på vægkonstruktionen eller de monterede stænger.  I bunden kan man bruge for eksempel Paroc Panel System-sandwichelementer og monteringen kan ske direkte på dem.

 

Simons_Distribution_Centre_Quebec_City_QC_08_KP_KSSL_KSMR_CA

Bag om byggeriet: Alti Futura

En stram tidsplan, uforudsete vejrforhold og høje æstetiske krav blev en udfordring ved opførelsen af en tilbygning til et indkøbscenter i Norge. Mangfoldige kassette- og farvemuligheder samt muligheden for at forme mønstre med forskellig placering af kassetter førte til valget af Dri-Design til bygningens facade.

 

Læs også: Portræt af Anupama Kundoo: Arkitekten der arbejdede for sin egen skyld

 

Aus Rainspan - Dri Design Perf Exp 2021 V3

Aluminiumskassetter, der kan genbruges

Kassetterne er hovedsageligt lavet af genbrugsmaterialer og produktet er takket være aluminiummet 100% genanvendeligt. Desuden fremstilles og overfladebehandles kassetterne på samme sted, hvilket reducerer transporten og emissioner fra denne.

 

Paroc Panel System er her for at hjælpe!

Paroc Panel Systems muligheder hjælper dig med at spare tid og sikrer et optimeret design, der giver mulighed for besparelser i forbindelse med samling af HVAC-systemer, mindre forbrug af bygningsstål samt forkortet monteringstid.

Kontaktinformation