<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
ASS_80_HI_m_Wohnzimmer_Innenraum_01 (002)

Schüco skydedørsystem: en indendørs og udendørs forbindelse der tilbyder maksimal rummelighed

 

Hos Schüco bliver du mødt med en stor variation af skyde- og foldedøre i aluminium – et udvalg bestående af højisolerede varianter til passivhusniveau samt uisolerede systemer til indendørs brug.

 

PANORAMA DESIGN: Med Schüco Panorama Design ASS 39 PD.NI og ASS 77 PD.HI kan den maksimale designfrihed opnås, da de kan integreres optimalt i bygningsautomatiseringssystemet. Denne kombination er lovende for fundamentale fleksibilitet grundet de forskellige åbningstyper.

 

 

ASS_77_PD_m_Stadt (002)
 
 

KLASSISK DESIGN: : Med de brede anvendelige hæve- og skydedørsystemer Schüco ASE 60 og Schüco ASE 80.HI er der garanteret en høj fleksibilitet og designfrihed til en bæredygtig og brugerorienteret arkitektur.

 

 

ASE_60_m_Wohnhochhaus_Innen (002)

 

 

FOLDEDØR DESIGN: Både til boliger og erhvervsbygninger gør de termiske isolerede Schüco ASS 70 FD og Schüco ASS 80 FD.HI foldedør systemer et ret stort indtryk. De tilbyder maksimal åbningsbredde, en bred vifte af åbningstyper, omfattende justerbarhed og ekstremt støjsvag bevægelse.

 

 

ASS_80_HI_m_Restaurant (002)

 

 

Skydedøre fra Schüco betyder design, komfort, sikkerhed, energieffektivitet og bæredygtighed

Schüco tilstræber på at opfylde nutidens høje krav til design, komfort og sikkerhed. Både de nuværende krav, men også de potentielle fremtidige behov hos alle brugere, som skal have muligheden for at kunne bruge skydedøre fra Schüco nemt og sikkert uafhængigt af deres alder, størrelse eller formåen.

 

FORDELE

  • KOMFORT – Overgang med niveaufri afgang, automatiseret betjening, komfortabel og sikker ventilation.
  • DESIGN – Smalle profilbredder, dørgreb som designfunktion, individuelt valg af farver.
  • SMART - Betjening med tablet eller smartphone, fuld integration med Smart Home system.
  • SIKKERHED - Indbrudsmodstand op til RC 2.
  • BÆREDYGTIGHED – Energieffektiv, gennemgående holdbarhedstest og grøn tænkning – fokus ressource besparelse og genanvendelige produkter. Læs mere om bæredygtighed her.

 

Få yderligere information om Schüco og vores produkter her eller på tlf. 36 34 22 00.

 

Kontaktinformation