Schüco Denmark ApS

Udvikler og sælger systemløsninger til vinduer, døre, facader, skydesystemer, sikkerhedsteknologi og solafskærmning. Udover innovative produkter til bolig- og erhvervsbygninger, tilbyder vi rådgivning og digitale løsninger i alle faser af byggeprocessen – fra den spæde idé til design, produktion og montage. Porteføljen for service og produkter fuldendes af salg af maskiner til produktion og en 360° bæredygtighedscyklus.

 

Med mere end 5650 ansatte på verdensplan, stræber Schüco sig på at være industrilederen inden for teknologi og service

i dag - og i fremtiden. Udover innovative produkter til bolig- samt projektbyggeri, tilbyder vi rådgivning samt digitale løsninger til alle faser i byggeprojektet - fra den spæde idé til design, produktion og montering. Schüco har over 12.000 samarbejdspartnere på verdensplan – fra producenter, udviklere, arkitekter til investorer. Virksomheden er aktiv i mere end 80 lande og opnåede i 2020 en omsætning på 1,695 milliarder euro.

 

 

Hos Schüco i Danmark er vi 12 ansatte. Udover at servicere vores partnere, som er udførende aluminiumsproducenter, rådgiver vi uforpligtende arkitekter, planlæggere, ingeniører, bygherrer og investorer. Kontakt os hvis du har et projekt, der kræver speciel facaderådgivning.

 

Vores virksomhedsværdier

Innovation, partnerskab, eksklusivitet og ansvar har bestemt successen for Schüco. Som førende på området for teknologi står Schüco for kontinuerlig innovation. Ligeledes er virksomheden en kompetent partner for investorer, arkitekter og producenter.

Schüco har opnået at have et stærkt brand via certificeret kvalitet og et elegant design. Med bæredygtige produkter skåner Schüco jordens ressourcer og påtager sig ansvar for mennesker og miljøet.

 

116757231_2657654344476292_2631109754434698448_n

 

 

Fremtidens bæredygtige arkitektur

Efterspørgslen på bæredygtig arkitektur er blevet væsentligt større, såvel med de sociale som med de økonomiske og økologiske kvaliteter i tankerne. I centrum for denne tankegang bestræber man sig på at forene mennesket og naturen

 

Arkitektur i harmoni med mennesket og naturen

Menneskers sundhed og velvære skal fremmes og sikres. Bygninger får på den måde muligheden for at påvirke sine brugere positivt med visuelle, isolerede, akustiske, ergonomiske og hygiejniske kvaliteter og samtidigt leve op til økonomiske krav om lang levetid og rentabilitet. Derudover kigger man på bygningers og de respektive byggevarers livscyklus med henblik på at opnå og genanvende de værdifulde råstoffer via en optimal materialecyklus.

 

Produkter

Schüco-produkter tilbyder en gennemtestet systemteknologi kombineret med alsidighed og variationer i materialer, design og anvendelsesmuligheder - til sikkerhed, menneskers velbefindende i harmoni med naturen.

 

Se alle vores produkter her

Produkter