<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
SeamlessCombination_m_ASS77PD_FWS35PD_XXL (002)

Usynlige overgange mellem facade og skydedør

 

Schüco Seamless

 

Hos Schüco Seamless kan der opleves usynlige overgange mellem facade og skydedøre. Disse glasfacader i aluminium integrerer forskellige funktionelle elementer samt bevarer et lækkert udtryk med moderne design af højt kvalitet. Der bibeholdes en profilbredde på posten på 35 mm og skydedør ”Panorama Design-serien, ASS 77” kombineres med facaden ”FWS 35 PD”. For at opnå et stilrent og seamless design kan karmprofilerne både sænkes ned i gulvet eller bygges ind i væggen.

 

FWS_35_PD_m_innen-01 (002)

 

 

Facadesystemet FWS 35 PD

(Panorama Design - 35 mm profilbredde)

 

I nutidens arkitektur stilles der oftest krav til glasarealer der fylder samt har minimalt synlige profiler. Schüco´s facadesystem Panorama Design Schüco FWS 35 PD løser dette æstetiske krav. Med den innovative glasfacade i aluminium opnås der isoleringsegenskaber i høj kvalitet på passivhusniveau. Systemet egner sig særligt godt til høje bygninger samt som facade til eksklusive boliger.

 

 

 

 

ASS_77_PD_m_See (002)

 

 

 

Skydesystemet Schüco ASS 77 PD

(Panorama Design, 77 mm byggedybde)

 

Visionen om store skydesystemer med maksimalt udsyn virkeligøres med Skydesystemet i Panorama Design, som er designet til at have ekstremt slanke profiler og isoleringsevner, som er yderst tilfredsstillende. Der er fokus på brugervenlighed og mulighederne for at betjene dette system både manuelt eller ved hjælp af et integreret automatisk motor- og låsesystem er tilgængelige.

 

Kontaktinformation