Topbillede-Byggeri+Arkitektur-Gamma-plint-komplett-utemiljoe

Derfor skal din virksomhed investere i udendørsmøbler i genbrugstræ

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er en oplagt mulighed til at opdatere din virksomheds udendørs arealer med nye udendørsmøbler. Det kan også være tid til at tage hul på et helt nyt udendørsprojekt, der giver plads til afkobling i løbet af arbejdsdagen.

 

Når du skal vælge udendørsmøbler, betaler det sig at gå efter møbler, som er produceret i CO2 neutralt råstof, og, som har en lang holdbarhed.

 

Disse krav er opfyldt til fulde med udendørsmøbler fra Thors Design. Læs med her og find ud af, hvordan.

 

Dragsholm-Slot-cafeborde-cubestoleCaféborde og Cube stole hos Dragsholm Slot.

 

Gammelt bolværk genanvendes til møbelproduktion

Thors Design har siden 2001 specialiseret sig i håndlavede møbler og indretninger af gammelt bolværk, som hentes op fra nedlagte, danske færgelejer.

 

Bolværket har beskyttet ved indsejling til havnen i årtier, men nu er den ikke længere i brug. Thors Design har gjort det til sin mission at genanvende bolværket for at undgå, at det bliver sendt på forbrændingen.

 

Gaia-og-Globe-borde-hos-DSV-Hovedkvarter Gaia og Globe borde hos DSV Hovedkvarter

 

Træ er verdens mest miljøvenlige råstof

Der findes mange gode grunde til at anvende træ til møbelproduktion. Den første og måske vigtigste årsag, er, at det er et CO2 neutralt råstof.

 

Når Thors Design genanvender bolværkstræet bidrager man til at holde på CO2 og undgår, at det belaster atmosfæren. Man kalder træ for verdens mest miljøvenlige råstof at netop denne grund (trae.dk).

 

Læs også: Bæredygtigt byrum med Avii: inviterer til længere ophold i naturen

 

Avii1 Avii

 

En investering for din virksomhed

Thors Design er eksperter i skræddersyede løsninger, så har I særlige ønsker til udendørsmøblerne, tilpasses de herefter.

 

Lad jer inspirere af vores brede sortiment af blandt andet borde, bænke og stole. Det er blot eksempler på, hvad vi kan lave.

 

Det robuste azobétræ bidrager til, at møbler fra Thors Design holder til fremtiden. På trods af, at bolværkstræet har hængt i havnen i årtier, har møblerne en levetid på mellem 50 og 100 år.

 

Udendørsmøbler i genbrugstræ styrker virksomhedens CSR-profil, ligesom det er en god investering.

 

Gamma baenke Atea  LL (15)Gammabænke hos Atea.