Thors Gaia table and Sif high tables

Møbler og indretningsprojekter i genanvendt træ efter dine ønsker

Hos Thors Design fremstiller man udelukkende unika produkter på bestilling af det gamle azobétræ, der hentes fra nedlagte, danske færgelejer.

 

Man kan lade sig inspirere af de møbler og designs der vises frem på henholdsvis deres hjemmeside, webshop og showrooms. Disse er dog kun eksempler på møbler, de kan lave. Det er altså ikke muligt at bestille en tro kopi af eksemplerne, men derimod ens eget, unikke møbel i samme design, men med helt unikke detaljer.

 

Har man en idé til et møbel eller en indretningsløsning, hører Thors Design gerne fra en. De har erfaring med specialløsninger, så de vil med glæde indgå i endnu et projekt.

 

DSC03039

 

Læs også: Skab et godt indeklima i mødelokalet med træmøbler fra Thors Design

 

Unika produkter – hvad betyder det?

Møbler fra Thors Design kan betegnes som unika produkter. For dem betyder det, at hvert møbel er unikt og har forskellige, rustikke detaljer, så som revner, ujævnheder og huller. Desuden kan der forekomme forskellige farvenuancer i azobétræet. Alt dette er simple bevis på træets autencitet og unikke historie.

 

Man kan for eksempel være med til at bestemme hvordan overfladen skal være, når man bestiller et plankebord. Her skal man først vælge, om man vil have en rustik eller pudset overflade. Vælger man en rustik overflade, skal man afgøre, om det skal være en Small, Medium eller Large udgave, hvilket betyder, at det er muligt at bestemme, hvor mange historiske detaljer der skal være i træet.   

 

Endeligt er man selv med til at vælge bordben og rustikke detaljer i træet hertil, hvis disse bestilles i træ.

 

På deres webshop finder man et lille udvalg af deres produkter. Disse er tilmed unika, ligesom nogle er nummererede. De har et lille lager af deres webshop produkter på deres værksted for at kunne tilbyde hurtig ekspedering, men man kan også her være med til at tilpasse det enkelte produkt.