TRIPLAN LITE glasvægge i flot og enkel indretning hos Movia

Hos Movia giver valget af TRIPLAN LITE glasvægssystemet designmæssig frihed – også ved ekstra høje krav til brandmodstandsevne

 


Triplan har leveret glasvægsløsninger til ATP i kontorbygningen på Gammel Køge Landevej i Valby, som huser Movias administration. Bygningen er fra midten af 1980’erne og har for nylig gennemgået en større istandsættelse og indretningsmæssig fornyelse.

 

Øverst på listen var ønsket om et moderne arbejdsmiljø med åbenhed og transparens – og samtidig en effektiv arealudnyttelse.

 

Glasvægge blev derfor en naturlig løsning, både i Movias mødecenter i stueetagen med en række glasmøderum i forskellige størrelser og på kontoretagerne, der er udformet som moderne storrumskontorer med møderum, stillezoner og tekøkkener. På alle etager er det gennemgående tema glasvægge med slanke sorte profiler og glasdøre i fuld højde. H­ængsler og låsekasser er valgt i samme sorte farve. Sammen med trægulvene giver det en varm og indbydende atmosfære.

 

Læs også: Triplan: Ombygning med glasvægge fra Triplan hos Udenrigsministeriet i et råt miks af glas og beton

 

5 etager med glasvægge i minimalistisk design
Der var et stort ønske om glasvægge i ét gennemgående design på alle etager – på trods af områder i bygningen med ekstra høje krav til både lyddæmpning og brandmodstandsevne.

 

Derfor faldt valget på Triplans glasvægssystem TRIPLAN LITE, som er udviklet med det mål at få et ensartet design – selvom der kan vælges mellem vidt forskellige egenskaber. TRIPLAN LITE er et enkelt og minimalistisk glasvægssystem – ens for systemet er de smalle profiler og enkle karme til glas- eller trædøre.


Patenteret brandglasløsning
Triplan har udviklet en ny brandgodkendt og patenteret glasvægsløsning, som en del af TRIPLAN LITE glasvægssystemet, og hos ATP gav denne løsning mulighed for at skabe et homogent design i indretningen af Movias lokaler, hvor transparens, åbenhed og fleksibilitet i indretningen var i fokus.

 

Glasvægge med mange egenskaber – i ét design
Med godkendelsen af ny brandglasvæg er Triplans glasvægsserie TRIPLAN LITE nu komplet. Det betyder, at TRIPLAN LITE glasvægssystemet dækker alle gængse lyd- og brandkrav i samme minimalistiske design.

 

 

TRIPLAN LITE glasvægssystemet
• Glasvægge i samme minimalistiske design uanset lyd- og brandkrav til væggen

  • Brandklassifikation fra EW 30 til EI 60
  • Lydklassifikation op til 50 dB
  • Ny glasdørsløsning med mulighed for individuelt design

 

Om Triplan 

Triplan er en solid, dansk håndværksvirksomhed med 70 års erfaring, som leverer produkter i høj kvalitet til professionelle byggefolk, der arbejder med både store og små byggerier. Med produktion i Danmark kan Triplan levere hurtigt og er ikke bange for at kaste sig ud i specielle løsninger. De udvikler og forbedrer konstant deres produkter, så både standard- og specialløsninger lever op til de senere års skærpede krav til både teknik, arkitektur og dokumentation.

 

Hos Triplan kan man hentes projekteringsmateriale i form af detaljetegninger og bygningsdelsbeskrivelse, og ønskes sparring om projekter eller yderligere information, stiller deres team af arkitektrådgivere og projektkonsulenter gerne op med al deres erfaring og ekspertise.

 

 

Kontaktinformation