<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Gr nneg rden pr mieret til rets arkitektur dag
.-.
Grønnegården præmieret til årets arkitektur dag

Annonce

Grønnegården præmieret til årets arkitektur dag

Da årets Aarkitektur Dag fandt sted i begyndelsen af oktober, var Grønnegården i Aalborg blandt de præmierede projekter. Til årets Arkitektur Dag hædres den bedste arkitektur landet over og Grønnegården blev blandt andet præmieret for sin vellykkede facaderenovering samt nye uderum. 

De 447 lejligheder i Grønnegården i Aalborg har gennemgået en totalrenovering, der både omfatter en indvendig og udvendig renovering af boligerne. Udover en facaderenovering og indvendig totalrenovering, har Grønnegårdens beboerne fået nye grønne uderum og udearealer. 

Til projektet har Hi-Con leveret over 200 slanke altaner samt 70 reposer, der altsammen er støbt i grå CRC i2® højstyrkebeton. 

I starten af oktober blev Grønnegården præmieret til årets Arkitektur Dag, hvor landets bedste arkitektur bliver hædret. Projektet blev i følge politikenbyrum.dk  "Præmieret for en vellykket facaderenovering og nye uderum.". Se flere af de præmierede bygninger her

Kontaktinformation
Hi-Con A/S
Hjallerup Erhvervspark 1
9320 Hjallerup
Tlf:+45 9828 3720
Email:   jnt@hi-con.dk
Gr-nneg-rden-pr-mieret-til--rets-arkitektur-dag