<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> hi con

Vi gør drømme til virkelighed i højstyrkebeton

Hi-Con har specialiseret sig i højstyrkebeton. Vi udnytter materialet til at gøre dine drømme om unik arkitektur til virkelighed.

 

Den meget stærke og holdbare beton anvender vi til blandt andet at skabe smukke trapper, altaner, broer og facadeelementer til unikke byggeprojekter i hele Europa.

 

Hovedkontoret er placeret 20 km. nord for Aalborg. Hi-Con brandet omfatter også kontorer i Holland, Norge, Sverige og Finland.
 

POTENTIALEOMRÅDER FOR ULTRA HØJSTYRKEBETON

 

 Boliger

 

Verden er i konstant forandring, hvilket skaber behov for innovative og tidssvarende løsninger til byggeriet, men også helt nye boformer og bystrukturer.

Her har ultra højstyrkebeton et stort uudnyttet potentiale til at bringe verdens befolkning ind i næste århundrede med sikre, æstetiske og funktionelle huse. Dette kan være alt fra slanke altaner og altangange, smukke trapper, skræddersyende facader, lette mobile boligenheder, nulenergihuse, helt nye byggesystemer og til koncepter for renovering af en ældre boligmasse.

 

Hi-Con har mange års erfaring i at fremstille skræddersyede løsninger i ultra højstyrkebeton til byggebranchen. Vi har stor ekspertise indenfor altan-, trappe-, og facadeløsninger, men vi søger hele tiden efter nye anvendelsesmetoder af vores materialer. 

 

 

 

INFRASTRUKTUR

 

Infrastrukturen er under konstant udbygning og tilpasning til nye trafikmønstre og belastninger. Betonens særlige egenskaber er ideelle til løsninger inden for infrastruktur. Hi-Con producerer skræddersyede broer til let trafik, f.eks. gang- og cykelbroer, og har også potentiale inden for f.eks. beklædning i metrosystemer, autoværn, støjværn, kloaksystemer, kaj- og havne anlæg.

 

 URBAN

 

Udeophold som kvalitet i fritiden er nu og i fremtiden højt værdsat. Derfor er udnyttelsen af uderum både omkring vore nære boliger, men også på bypladser og i det åbne landskab et vigtigt fokusområde.

 

Ultra højstyrkebeton kan anvendes til en lang række produkter, der støtter udeophold i og omkring vores boliger, i det åbne landskab eller på byens pladser:

 

  • Borde
  • Bænke
  • Pullerter
  • Cykelskure

 SIKKERHED

 

Ultra højstyrkebeton har et stort potentiale inden for forretningsområdet SAFE. Politisk og kulturel uro, samt utryghed ved fremtidens ekstreme vejrforhold er desværre også en del af fremtidens samfund.

 

Her kan vores skræddersyede løsninger være med til at reducere konsekvenserne for disse forhold. F.eks. i form af kystsikring, sikring af værdibokse, betalingsautomater, terror- og skudsikring mm.

 

  Seneste nyt

Altan med udsigt til et kæmpe marked

Altan med udsigt til et kæmpe marked

Hi-Con lancerer 'koncept-altanerne', der er Danmarks første standard-altaner af ultra højstyrkebeton. Nyheden åbner en række nye døre for arkitekter, entre-prenører og boligfo...

Referencer

Referencebibliotek

 

Per Aarsleff - Trappe

Den flotte og markante Per Aarsleff trappe pryder den indvendige del i det nye kontordomicil i Viby J. Til trappen har Hi-Con leveret 26 elementer, som er støbt i lys CRC i2® og efterfølgende samlet ved hjælp af CRC Joint Cast. Trappen er en vindeltrappe med en trinhøjde på 173 mm samt en trinbredde på 1250 mm.

 

Herningsholm Erhvervsskole – Facade

Til Herningsholm Erhvervsskole er der i alt leveret 146 enkeltsidede isolerede facadeplader, 19 stk. isolerede sandwichelementer, sternelementer, altaner og vægskiver i CRC i2® High Performance Concrete.

Herningsholm Erhvervsskole vandt i 2017 en pris til den internationale arkitekturdag og blev i slutningen af året også kåret som et af de bedste projekter blandt 50.000 publicerede projekter på archilovers.com i 2017.

 

Lego Parking – Trappe

Lego House ligger i legoklodsens by, Billund og blev indviet i september 2017. Det tilstødende parkeringshus ligger blot et stenkast fra aktivitetshuset og er udstyret med en flot musetrappe i grå CRC i2® med rustfaste stålfibre.

Trappen består af seks halve etagehøje trappeløb og fem reposer med en tykkelse på 135 mm og trinhøjde på 166 mm.

 

Fælledudsigten, København S – Altaner

Fælledudsigten er beliggende i Ørestad Syd ved siden af Royal Arena og det fredede naturområde, Amager Fælled.

Hi-Con har leveret mere end 100 altaner i lys CRC i2® til etape 1 og etape 2 af Fælledudsigten. Disse er udført i en længde på mellem 3,55-3,85 meter, en dybde på mellem 1,5 - 1,8 meter, en højde på 2,6 meter og en pladetykkelse på mellem 70-85 mm. Derudover er altanerne udført med ensidigt fald over forkant, drypnot på underside samt spor i tagplade til vandafledning.

 

Ceres Corner, Aarhus – Altaner

Det nybyggede Ceres Corner i Ceresbyen i Aarhus består af 131 lejligheder. Hi-Con har leveret 84 altangangselementer samt 95 altaner på hver 4 m2, ophængt med beslag. Derudover er der leveret 10 stk. C-formede altaner med indstøbte tegl. Disse altaner fungerer som dobbelte altaner, hvor både bund og tag fungerer som altaner. Alt er udført i CRC i2® højstyrkebeton.

 

Syddansk Universitet (SDU), Odense – Facader

Hi-Con har leveret i alt 300 facadeelementer til Teknisk Fakultets nye hovedbygning på Syddansk Universitet i Odense. Tilsammen skaber elementerne en markant facade, der med sine mange åbninger skaber et spændende lysindfald til bygningen.

Facadepladerne er støbt i lys CRC i2®.

 

Skibbroen, København – Altaner, karnapper og indgangspartier

Projekt Skibbroen er en del af Havneholmen, som ligger ved siden af både Fisketorvet og dybbølsbro station. Med et skarpt fokus på udseende og æstetik faldt valget af materiale på Hi-Cons højstyrkebeton, CRC i2®, da bygningen skulle udstyres med nye altaner.

Til projektet har Hi-Con leveret 271 elementer i lys CRC i2® fordelt på 121 brystningsaltaner, 25 indvendige hjørnealtaner, 33 udvendige hjørnealtaner, 24 karnapper, 12 indgangspartier og 7 Bay balconies.

 

Arenagrunden, Ørestad Syd – Altaner

Hi-Con har leveret altaner i grå CRC i2® til specialplejeboligerne på Arenagrunden i Ørestad Syd. Altanerne måler 2,8 meter i længde, 1,6 meter i bredden og er støbt med en pladetykkelse på 95-110 mm. Alle altaner er udført med Hi-Cons G-serie profilering.

Udover de slanke altaner, har Hi-Con leveret to baldakiner til projektet.

 

Arting, Vejle – Trapper

Virksomheden Arting designer og leverer smukke og avancerede display-systemer til deres kunder. Medarbejderne i afdelingen i Vejle kan til daglig nyde denne smukke trappe, som Hi-Con har leveret. Trinene er støbt i grå CRC i2® højstyrkebeton.

 

Accsys Technologies, Arnhem (Holland) – Facader

Accsys Technologies nye productionslokaler i Arnhem i Holland med facadeelementer i CRC i2® high performance concrete monteret udenpå bygningen. Montagen af de 14 elementer var færdig i slutningen af september.

Hi-Con NL og Bruil Prefab har leveret 14 facadeelementer i 9 varianter til projektet i Arnhem. Facadeelementerne i højstyrkebeton måler tilsammen 165 m2 og er 3200 mm i højden.

 

Ø4 AARhus – Altaner

Projektet Ø4 i Århus er et af Hi-Con’s største altanprojekter.

Projektet Ø4 er et byggeprojekt ved Århus Havn, hvor der er bygget 250 kvalitets lejligheder. Lejlighederne varierer i størrelse og er i mellem 55 og 277 kvadratmeter .

Til projektet har Hi-Con leveret 486 stk. altangange, 442 søjler og 59 altaner i grå CRC i2®.

Kontaktinformation
Hi-Con A/S
Hjallerup Erhvervspark 1
9320 Hjallerup
Tlf:
+45 9828 3720
Web:
Email:
jnt@hi-con.dk
Hi-Con A/S

Produkter

Hi-Con - Trapper i højstyrkebeton

05/07-2019

Hi-Con - Trapper i højstyrkebeton

Siden 2001 har Hi-Con leveret skræddersyede trapper af højstyrkebeton til hovedkontorer, byggerier og institutioner. Alle trapper er skræddersyede og tilpasset det enkelte pro...

Hi-Con - Facader i højstyrkebeton

05/07-2019

Hi-Con - Facader i højstyrkebeton

TYNDE FACADEELEMENTER I HØJSTYRKEBETON Vi laver facader i højstyrkebeton - når der er behov for stærk funktionalitet og design! Facader fra Hi-Con er skræddersyede, præfabrike...

Hi-Con - Altaner i højstyrkebeton

05/07-2019

Hi-Con - Altaner i højstyrkebeton

Hi-Con udnytter potentialet i højstyrkebeton til at udvikle supertynde altaner til både nybyg og renovering. Alle altaner er skræddersyede til det enkelte projekt, således dis...

Hi-Con A/S: Smukke domiciltrapper

Hi-Con A/S: Smukke domiciltrapper

Hi-Con leverer unikke trapper af højstyrkebeton, f.eks. til domicilbyggerier.

Artikler

Altan med udsigt til et kæmpe marked

14/01-2021

Altan med udsigt til et kæmpe marked

Hi-Con lancerer 'koncept-altanerne', der er Danmarks første standard-altaner af ultra højstyrkebeton. Nyheden åbner en række nye døre for arkitekter, entre-prenører og boligfo...

Verdens første CE-mærkede altan i højstyrkebeton er dansk

28/11-2019

Verdens første CE-mærkede altan i højstyrkebeton er dansk

Hvad gør man, hvis man vil CE-mærke sit produkt, og der ikke findes en international standard? For Hi-Con blev løsningen at udvikle standarden selv. Det er ikke til at se det,...

Højstyrkebeton af rette støbning

20/08-2019

Højstyrkebeton af rette støbning

Hi-Con er specialister i højstyrkebeton og drevet af lysten til at udfordre kendte former, funktioner eller æstetik i byggeriet. Et godt match med de arkitektoniske ambitioner...

Altandrømme støbt i beton

20/08-2019

Altandrømme støbt i beton

Udsigt til byen og det nære liv udenfor lejligheden. En altan kan være mange ting – og er den leveret af Hi-Con, så er den skabt i stærke betonelementer i en specialdesignet l...

Ny dansk beton-teknologi vinder stor international pris

15/11-2018

Ny dansk beton-teknologi vinder stor international pris

"Den Europæiske Betonpris 2018" blev vundet af en usædvanlig slank og elegant hollandsk bro, der er fremstillet af nyudviklet højstyrkebeton fra nordjyske Hi-Con En dansk beto...

Slanke og rummelige altaner på vestergade i Nørresundby

29/10-2018

Slanke og rummelige altaner på vestergade i Nørresundby

De nybyggede boliger på Vestergade i Nørresundby er blevet udstyret med slanke og rummelige altaner i CRC i2® højstyrkebeton. Byggeriet er blevet udstyret med 21 identiske Hi-...

Kromagrafen - ambitiøst nybyggeri med udsigt over kalvebod fælled

29/10-2018

Kromagrafen - ambitiøst nybyggeri med udsigt over kalvebod fælled

De sidste altaner er netop blevet monteret på det ambitiøse nyggeri, Kromagrafen, der er beliggende i den sydlige del af Ørestaden og med fantastisk udsigt ud over Kalvebod Fæ...

Grønnegården præmieret til årets arkitektur dag

29/10-2018

Grønnegården præmieret til årets arkitektur dag

Da årets Aarkitektur Dag fandt sted i begyndelsen af oktober, var Grønnegården i Aalborg blandt de præmierede projekter. Til årets Arkitektur Dag hædres den bedste arkitektur ...

234 altaner er nu ophængt på det færdige Polaris byggeri

14/06-2018

234 altaner er nu ophængt på det færdige Polaris byggeri

Nordbygningen er allerede udsmykket med 108 Hi-Con altaner i højstyrkebeton. Men nu står også sydbygningen klar med nye flotte altaner monteret på facaden i det nye område "Ha...

Optimerede processer og besparelser med højstyrkebeton

14/06-2018

Optimerede processer og besparelser med højstyrkebeton

Når du vælger at arbejde med højstyrkebeton i dit byggeprojekt, medfølger der et hav af fordele: en styrke næsten som stålet, betonens formbarhed, en enorm tæthed og slanke el...

Fjordtårnet i Nørresundby med fantastisk udsigt over fjorden

14/06-2018

Fjordtårnet i Nørresundby med fantastisk udsigt over fjorden

De store og rummelige Hi-Con altaner er netop blevet monteret på Fjordtårnet i Nørresundby. Altaner der giver de kommende beboere i bygningen et skønt udeareal, hvor de kan ny...

Hi-con leverer trappe til Dungen i Malmö

14/06-2018

Hi-con leverer trappe til Dungen i Malmö

En fem etagers høj spiraltrappe i højstyrkebeton skal pryde den nye kontorbygning "Dungen" i Malmø. Trappen består af fem trappeløb. Det nederste element måler 5360 mm i højde...

Endnu et byggeri i ceres byen med altaner i CRC i2

14/06-2018

Endnu et byggeri i ceres byen med altaner i CRC i2

Bryggerhaven er en ud af fire bygninger i Aarhus' nye bydel, Ceres Byen, som Hi-Con leverer elementer i højstyrkebeton til. Den nye bydel kommer til at være et omdrejningspunk...

Slanke og skræddersyede trapper i højstyrkebeton

04/10-2017

Slanke og skræddersyede trapper i højstyrkebeton

Der tages både højde for bygningens arkitektoniske udtryk og funktionalitet, når Hi-Con leverer skræddersyede trappeløsninger i højstyrkebeton. Spiraltrappe til Per Aarsleff d...

Slanke og skræddersyede facader

20/09-2017

Slanke og skræddersyede facader

Det er svært ikke at lægge mærke til den markante arkitektur på Teknisk Fakultets hovedbygning på Syddansk Universitet. Teknisk fakultets hovedbygning på Syddansk Universitet ...

Frihed til kreativ udfoldelse

06/09-2017

Frihed til kreativ udfoldelse

Hi-Con er specialister i deres egen type af Ultra High Performance Concrete, CRC i2 - et materiale som gør det muligt for arkitekterne at tænke frit i altanernes udtryksmæssig...

UHPC: Et materiale med ubegrænsede muligheder

22/08-2017

UHPC: Et materiale med ubegrænsede muligheder

Siden 2001 har Hi-Con udnyttet potentialerne i højstyrkebeton til blandt andet at udvikle tynde og skræddersyede altaner, trapper og facader til både renovering og nybyg. Det ...

03/01-2017

"Vi kan godt lide, når det er svært"

Hos Hi-Con A/S, der fra starten specialiserede sig i altaner, trapper og facader i højstyrkebeton, er fokus ikke længere kun på produktion. I stedet er viden, innovation og sa...

Udskiftning af altaner på funkis-ejendom på Christianshavn

Udskiftning af altaner på funkis-ejendom på Christianshavn

Boligkomplekset ”Ved Volden” på Christianshavn er bygget i 30’erne og smukt placeret lige inden for Københavns volde og blev i sin tid præmieret for godt boligbyggeri.

Store, men lette betonløsninger

Store, men lette betonløsninger

Virksomheden Hi-Con satser kraftigt på innovation inden for deres felt: højstyrkebeton. Volumenproduktion står ikke øverst på ønskesedlen, det gør derimod nyskabende altan- og facadeløsninger, som ved at kombinere styrke og lethed, skaber utallige udfoldelsesmuligheder.

Udfordrende byggeri med rekordstore altaner af højstyrkebeton

Udfordrende byggeri med rekordstore altaner af højstyrkebeton

Hi-Con leverer unikke altaner af højstyrkebeton, f.eks. til Musikhuskvarteret i Aalborg.

Hi-Con A/S: Nyskabende altaner

Hi-Con A/S: Nyskabende altaner

Gør drømmene til virkelighed i højstyrkebeton. Vær med til at udvide vores forståelse af ordet "altan".