hi-con-topbillede

Hi-Con lancerer altankonfigurator til arkitekter og entreprenører

Design selv den perfekte altan til dit projekt – nemt og hurtigt.

I en tid, hvor arkitektur og byggeri møder den digitale udvikling, lancerer Hi-Con nu en spændende nyhed, der imødekommer kravene om omkostningseffektivitet, holdbarhed, funktionalitet og æstetisk appel - nemlig en altankonfigurator. Dette digitale værktøj åbner op for muligheden for selv at designe altaner, effektivisere arbejdsprocesser og imødekomme de byggeprojekter, der har behov for en visuel og komplementerende altanløsning.

 

En effektiv designproces

Altaner er et afgørende element i de fleste byggeprojekter og kræver en løsning, der kan tilbyde fleksibilitet i forhold til design og installation. Altankonfiguratoren hjælper med præcis det. Den giver brugerne mulighed for at tilpasse Hi-Cons konceptaltaner med fleksibilitet og kontrol. Fra valg af værntyper og farver til ændringer i facaden kan brugerne hurtigt eksperimentere med forskellige designs for at imødekomme specifikke projektkrav eller opnå et ønsket visuelt udtryk. Denne effektive designproces tillader hurtig visualisering og finjustering af altandesignet i overensstemmelse med kundens præferencer og projektets mål.

 

Konfiguratoren giver desuden mulighed for hurtigt at generere detaljerede altandesigns uden behov for manuelle beregninger eller tegninger. Dette sparer værdifuld tid i designprocessen og gør det muligt at fokusere på andre vigtige aspekter af projektet. Det strømliner planlægningsfasen og giver mulighed for at træffe informerede beslutninger om altanspecifikationer tidligt i processen.

 

 

Om Hi-Cons konceptaltan

Hi-Cons konceptaltaner er CE-mærkede og fremstillet i ultra højstyrkebeton (UHPC) CRC i2. UHPC er en betontype, der er karakteriseret ved et styrkeinterval på 130-200 MPa, hvilket adskiller den fra andre betontyper såsom fiberbeton og højstyrkebeton. Konceptaltanen tilbyder en let og slank løsning uden komplicerede samlinger. Ved brug af UHPC får du desuden en vedligeholdelsesfri altanplade med en brandsikker konstruktion.

 

Du kan læse mere om konceptaltanen her.

 

Download Revit-filer for en problemfri integration

Efter oprettelsen af det ideelle altandesign kan arkitekter downloade det tilpassede design som en Revit-fil og integrere det problemfrit i projekttegningerne. Denne integration muliggør en præcis visualisering af designet og åbner op for videre justeringer af størrelse og værn. Ved at give entreprenører nøjagtige 3D-modeller og specifikationer minimerer konfiguratoren også fejl og revisioner under byggefasen. Derudover sparer muligheden for at downloade Revit-filer direkte fra konfiguratoren tid, der ellers ville blive brugt på manuel udarbejdelse, hvilket i sidste ende kan føre til besparelser i arbejdstimer.

 

For en mere omfattende løsning er det muligt at downloade alle valgmulighederne i altankonfiguratoren som en samlet pakke, så du har alle mulighederne tilgængelige direkte i dine designprogrammer.

 

Design en konceptaltan til dit projekt

Ved at udnytte den seneste teknologi til at simplificere designprocessen, tilbydes arkitekter og entreprenører en mulighed for at udforske nye retninger og effektivisere deres arbejdsflow.

 

Er du klar til at designe din første konceptaltan? Så klik her for at afprøve altankonfiguratoren på Hi-Cons website!

 

Har du et projekt, der har behov for en innovativ altanløsning? Så kontakt Hi-Con i dag og hør, hvordan de kan hjælpe med at opfylde dine projekters unikke behov i ultra højstyrkebeton: www.hi-con.dk, tlf. 98 28 37 20.

 

Kontaktinformation

  • Hi-Con A/S
  • Hjallerup Erhvervspark 1, 9320, Hjallerup
  • Tlf: +45 9828 3720
  • Web: http://www.hi-con.dk
  • Email : contact@hi-con.dk