Slanke og skræddersyede trapper i højstyrkebeton

 

 


Der tages både højde for bygningens arkitektoniske udtryk og funktionalitet, når Hi-Con leverer skræddersyede trappeløsninger i højstyrkebeton.

 

Spiraltrappe til Per Aarsleff domicil

Den enorme og flotte vindeltrappe, der pryder foyeren i Per Aarsleffs nye kontorbygning i Viby, er et eksempel på den måde, Hi-Con tilgår sine projekter. Projektet var som udgangspunkt en umulig opgave at løse, men hos Hi-con så man opgaven som en spændende udfordring med mulighed for at kombinere unik viden med et unikt produkt og dermed gøre det umulige muligt.

 

Til den fire etagers høje vindeltrappen i Per Aarsleff domicilen leverede Hi-Con 26 trappeelementer støbt i lys CRC i2, som blev samlet på stedet ved hjælp af JointCast.

 

Materialet – CRC i2

Materialet CRC i2 er Hi-cons egen generation af Ultra High Performance Concrete, som er blevet testet og videreudviklet siden 2001. Betontypen er i dag verdens bedst dokumenterede højstyrkebeton, som har en holdbarhed på 100+ år og en styrke næsten som stålet. Materialets styrke og holdbarhed gør, at Hi-Con kan støbe enormt slanke elementer til både altaner, trapper og facader. Disse egenskaber er altafgørende for, at Hi-Con kan gøre drømmene om smukke, innovative og holdbare designs til virkelig i High Performance Concrete.  

 

Læs mere om Hi-Con på www.hi-con.dk eller på deres blog www.hiconsite.wordpressblog.com

Kontaktinformation

  • Hi-Con A/S
  • Hjallerup Erhvervspark 1, 9320, Hjallerup
  • Tlf: +45 9828 3720
  • Web: http://www.hi-con.dk
  • Email: contact@hi-con.dk