C2Elements

 

C2Elements  samarbejder med arkitekter i Skandinavien om at få de bedste og mest kreative løsninger frem i facader med skærmtegl. C2Elements formidler salget til entreprenører i Danmark, Norge og Sverige.

 

C2Elements arbejder med agenturer fra:

 

- NBK i Tyskland - Skærmteg, facadetegl og klimaskærme

 

- Tempio i Spanien - Skærmtegl, facadetegl og klimaskærme

 

- SYSTEA i Tyskland - Underkonstruktioner i aluminium

- Rairies Montrieux - Klinker, glaserede klinker, brick slips, glaserede mursten og langformat mursten

 

- Janinhoff i Tyskland - Mursten som giver en speciel                     

   refleksion af lyset 

 

Vi har gennem flere år formidlet salget af skærmtegl i Skandinavien for tyske NBK og spanske Tempio, der er to af Europas førende leverandører.

Vores nyeste samarbejde er Rairies Montrieux klinker og brick slips. Rairies Montrieux udmærker sig blandt andet ved at have stor fleksibilitet i produktionen til at håndtere specialordrer hvor arkitekten sætter eget aftryk på farver, formater og stoflighed.

Vi varetager også salget af teglsten og teglelementer fra Janinhoff i Tyskland. Murstenene fra Janinhoff er kendetegnet ved en helt speciel refleksion af lyset. 

 

 

 

C2Elements har gennem de sidste 17 år leveret godt 300.000 m2 facader facader i skærmtegl – mange med nye arkitektoniske og flotte udtryk. 

 

Vi leverer både til nybyggeri og renoveringer af facader med fokus på energioptimering. Facadetegl i form af skærmtegl kan leveres til priser fra under 300 dkr. pr. m2 ab værk.

 

 

I et samarbejde med C2Eelements kan I få leveret både standard og kundetilpassede løsninger, hvor modulerne er tilpasset det enkelte projekt.


Se nogle af Danmarks mest spændende projekter med facadetegl på www.c2elements.dk