Unidrain

 

Gennem 20 år har Unidrain været med til at forfine og forvandle badeværelsets udtryk fra et praktisk sted i hjemmet til et rum, der gerne må udstråle hjemmespa og emme af luksus og selvforkælelse.

 

Med rødder dybt forankret i det moderne skandinaviske design har vi over to årtier leveret mere end 1 million afløbsinstallationer til både private badeværelser, institutioner samt hoteller og spafaciliteter.

 

Billede1 til profiltekst

 

Rejsen tog sin begyndelse med en simpel vision hos arkitekten Claus Dyre om at skabe nye og banebrydende løsninger, der kombinererede både æstetik, og funktionalitet. Løsningen blev det originale danske linjeafløb, som både udfordrede den traditionelle firkantede rist og samtidig åbnede dørene for en helt ny måde at designe badeværelser.

 

Siden 2003 har Unidrain været det elegante og sikre valg, når det kom til linjeafløb, og i dag leverer vi foruden elegante afløb også brusevægge samt den eksklusive og unikke tilbehørsserie Reframe Collection, der ligesom resten af vores DNA har fokus på innovative og intelligente funktioner kombineret med et elegant udtryk i et tidløst design.

 

Billede2 til profiltrekst

 

Unidrain er din partner gennem hele byggeprocessen – fra de første streger sætter på plantegningen til de sidste installationer er sat på plads.

 

Som din partner tilbyder vi engageret og erfaringsbaseret projektrådgivning og et tæt samarbejde med alle byggeriets partnere, lige fra arkitekter til bygherrer og entreprenører, så du er sikret den optimale løsning for dit projekt. Vi følger dig gennem processen, og vores specialiserede fagfolk er klar til at guide dig, så dine præferencer og behov for byggeriet bliver opfyldt.

 

Billede3 til profiltrekst

 

Se vores projekter her


Parkkvarteret


Unidrain-parkkvarteret
I Ballerup skyder Parkkvarteret frem – et omfattende projekt med 500 DGNB-certificerede boliger til både studerende og familier. 


The Darling


the-darling
Hos det eksklusive guest house The Darling i hjertet af København bliver gæsterne mødt af dansk kunst og design. Begge suiter er forsynet med Unidrains linjeafløb i brusenicherne. Hertil er der i den ene suiterne installeret  Unidrains GlassLine-løsning installeret, der kombinerer linjeafløbets fordele med en svævende glas-brusevæg i ét samlet armatur.