Brunner_notebook_9032_crona_light_6303

Den stilrene og sammenklappelige arbejdsplads fra Brunner

Maksimer den tilgængelige plads med det vægophængte bord fra Brunner. Her er det muligt at transformere hyggekrogen til en arbejdsplads, uden at det optager unødvendige kvadratmeter. Et tiltrængt pust til det kaotiske hjemmekontor.

 

Plads er dyrebar. Hvad end det drejer sig om privaten eller arbejdspladsen, så koster plads altid penge. Derfor skal møbleringen være så pladsoptimerende som muligt. At arbejdspladsen og hjemmet i stigende grad flyder sammen, har gjort udfordringen endnu mere akut. For når vi flytter arbejdet hjem i privaten, får vi jo ikke tilført flere kvadratmeter.

 

Med dette i baghovedet har man fra Brunner udviklet et bord, der kan fungere som en effektiv arbejds- og studieplads, eller noget helt tredje. Der er tale om et vægophængt bordsystem, der er inspireret af en bærbar computer, hvor bordpladen kun fylder en halv kvadratmeter, og bordpladen kan lukkes sammen når den ikke er i brug.

 

Bagbeklædningen kan beklædes med alle de accessoires man kunne have brug for via magneter. Så til trods for at der ikke er meget plads, er der al den fleksibilitet man kunne ønske sig fra en minimalistisk kontorplads. Samtidig er alle materialer nøje udvalgt og designet således at bordet, når det er slået op, stadig fremstår stilfuldt og selv her har en æstetisk funktion i rummet. Hertil gør det, med en dybde på kun 10 centimeter, ikke meget notits af sig selv.

 

Læs også: Portræt af designduoen jehs+laub: Funktion er i sig selv et æstetisk element

 

En vigtig psykologisk gestus

Selvom Brunner har haft hjemmekontoret i tankerne, kan det vægophængte klapbord bruges både på storrumskontorer, hoteller, skoler m.m.

 

- Vi elsker konceptet med et laptop-inspireret bord. Man kan åbne og lukke det som man får brug for det. Det er måske en simpel fysisk handling, men det er vigtig psykologisk gestus, lyder det fra duoen jehs+laub, der står bag bordets design. De fortsætter:

 

- Er dit arbejde synligt, får du aldrig fornemmelsen af at have fri. Den simple handling at lukke skrivebordet sammen, er en måde mentalt at lukke sammen for arbejdet på. Får man slappet af og holdt ordentlig fri, er man også mere veloplagt og produktiv dagen efter.

 

Læs også: Uimodståelig hygge og komfort med sofa-kollektionen pads fra Brunner

Kontaktinformation